GOSSIP

Μάθαμε πώς επιλέχθηκαν τα ονόματα για τα δίδυμα της Beyonce

Η Beyonce πρίν από λίγο καιρό έγινε ξανά μαμά και έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της: ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Και αυτή η δεύτερη εγκυμοσύνη της Queen Bey (ήδη έχει μια κορούλα την Blue Ivy) έγινε καυτό θέμα στα social media καθώς οι εκατομμύρια φαν της παρακολουθούσαν κάθε στάδιο της εγκυμοσύνης, ενώ και η ίδια η Beyonce φρόντιζε να κάνει ακόμα και live και στην πορεία να φωτογραφίζεται και να ποστ΄ρει διαρκώς σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όμως τον μεγαλύτερο χαμό τον προκάλεσε η ανακοίνωση των ονομάτων τών δίδυμων. O Jay Z και η Beyonce κατέληξαν στο να βγάλουν την κορούλα τους Rumi και το γιο τους Sir, προκαλώντας πολλά (όχι θετικά) σχόλια, για την επιλογή αυτών των περίεργων ονομάτων. 


Τώρα σε συνέντευξή του, ο Jay Z έσπευσε να εξηγήσει πώς προέκυψαν τα ονόματα και να μας πει πως μολονότι πρόσφατα κυκλοφόρησε νέο άλμπουμ, έχει καθυστερήσει τις live εμφανίσεις προκειμένου να περάσει τουλάχιστον τους 3 πρώτους μήνες με τα δίδυμα.

Δείτε τί είπε γαι τα ονόματα: "Η Rumi είναι η αγαπημένη μας ποιήτρια, οπότε αυτό θα ήταν το όνομα για την κόρη μας", δήλωσε ο Jay-Z. Όσο για το δεύτερο νεογέννητο, τον Sir είπε το εξής. 

"Το SIr ήταν σαν λες "φίλε μου, βγες έξω". Και βγήκε έξω σαν κύριος (Sir)". 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!