GOSSIP

Tο νέο single της Taylor Swift είναι γεμάτο... σπόντες [βίντεο]

Μετά από απουσία μηνών, η Taylor επιστρέφει στο προσκήνιο και κυκλοφορεί το πρώτο νέο της single εδώ και χρόνια και όλοι πρόσεξαν τις σπόντες στους στίχους.

Η Taylor πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το single "Look What You Made Me Do" από το νέο της άλμπουμ Reputation το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.


Και όσοι άκουσαν το νέο single αμέσως κατάλαβαν πως πολλοί στίχοι στην ουσία είναι σπόντες εναντίον του Kanye West (και της συζύγου του Kim Kardashian) αφού η Taylor μάλλον δεν ξέχασε τα όσα έχουν συμβεί.


Θυμίζουμε πως η κόντρα ξεκίνησε με το βιντεοκλίπ και του στίχους του τραγουδισού Famous του Kanye West όπου αναφέρονταν το όνομα της Taylor και ο Kanye έλεγε πως "θα έκανα σεξ με την Taylor" και "εγώ έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη" . 


Η Taylor τότε απειλούσε με μηνύσεις και η Kim Kardashian έσπευσε να δημοσιεύσει μέσω social media βίντεο με ηχητικό ντοκουμένο από τηλεφώνημα μεταξύ της Taylor και του Kanye όπου η Swift φαίνεται πως όχι μόνο γνώριζε για τους στίχους αλλά  η ίδια ακούγεται να προτείνει και συνεργασίες και να δίνει συμβουλές για  το πώς να χειριστούν τα media για να έχουν μεγαλύτερη δημοσιότητα και επίσης ακούγεται  να δηλώνει θαυμασμό για το πόσο δημοφιλείς είναι ο Kanye και η Kim.


Αυτό το... ξεμπρόστιασμα ης Taylor προκάλεσε μεγάλο πλήγμα στη δημόσια εικόνα της τραγουδίστριας και ίσως για αυτό το νέο της άλμπουμ λέγεται Reputation.
Και σε αυτό το single υπάρχουν αναφορές σε αυτό το τηλεφώνημα και πολλές μπηχτές με αποδέκτες τον Kanye και την Kim και το "τέλειο έγκλημά" τους εις βάρος της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!