VIRAL

Οι κοιλιακοί αυτού του μοντέλου έγιναν (ξανά) viral στο Instagram [εικόνες]

Η 33χρονη Sarah Stage, πριν από λίγα χρόνια είχε γίνει  viral, όταν είχε ποστάρει μια φωτογραφία της στα social media για να δείξει την εγκυμοσύνη της. Και τώρα που είναι ξανά έγκυος έγινε ακριβώς το ίδιο.

Πριν από 2 περίπου χρόνια η αμερικανίδα fitness blogger και μοντέλο είχε ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία που είχε προκαλέσει χιλιάδες σχόλια στην οποία βλέπαμε την κοιλιά της στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της να έχει γράμμωση και να είναι αφύσικα μικρή.


Τώρα η Sarah είναι ξανά έγκυος και παρά τα σχόλια η ίδια και σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν σταμάτησε ούτε λεπτό  να γυμνάζεται και να κάνει ακόμα και ασκήσεις κοιλιακών και δέχτηκε σφοδρή κριτική από πολλούς.


Η ίδια έσπευσε πρόσφατα να απαντήσει με ένα οργισμένο ποστ και να πει πως ακούει μόνο το σώμα της και τον κανονικό γιατρό της (που της επιτρέπει να γυμνάζεται) και όχι τους "γιατρούς του Instagram" και εξηγεί πως κακώς την κατηγορούν πως όλα αυτά τα κάνει από αυταρέσκεια και τόνισε πως απλά θέλει να διατηρήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής ακόμα και όταν είναι έγκυος.

 


Επίσης για να δείξει πως σε αυτή την εγκυμοσύνη έχει πάρει κανονικά βάρος ανέβασε μέχρι και φωτογραφίες που δείχνουν τη ζυγαριά της καιη ίδια λέει πως πήρε μέσα στους 8 πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, 8 κιλά. 


Φυσικά τα σχόλια δεν σταμάτησαν και τώρα η Sarah ανέβασε μια νέα φωτογραφία με την κοιλιά της στην 31η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της και προκάλεσε νέο χαμό από σχόλια καθώς και πάλι εμφανίζει απίστευτα γραμμωμένους κοιλιακούς.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!