VIRAL

Δεν φαντάζεστε τί είναι το πρώτο πράγμα που πόσταρε η Taylor μετά από καιρό

Πριν από λίγες μέρες η Taylor Swift έσβησε κυριολεκτικά τα πάντα από τα προφίλ της στα social media και άφησε άφωνους τους εκατομμύρια followers της.

Η Taylor έσβησε όλα τα ποστ της από facebook, twitter και Instagram και αυτή η μυστηριώδης και αναπάντεχη απόφασή της, προκάλεσε ένα όργιο εικασιών σχετικά με το γιατί το έκανε.


Κάποιοι πίστεψαν πως ίσως ετοιμάζει κάποιο νέο επαγγελματικό πλάνο, αλλά οι περισσότεροι είπαν πως πιθανά θέλει να κάνει μια νέα αρχή, μετά τους ιδιαίτερα δύσκολους μήνες που πέρασε τον τελευταίο καιρό, αφού μετά το απίστευτο ξεμπρόστιασμα που της έκανε στα social media η Kim Kardashian, και την κόντρα της Taylor με την Kim, τον Kanye West, τον Calvin Harris και την Katy Perry, πολλοί πρώην φάν της είχαν αρχίσει να αποκαλούν την Taylor υποκρίτρια, ύπουλη και... φίδι. Μάλιστα τα social media της Taylor είχαν γεμίσει με μηνύματα με emojis  με φίδια. 


Και τελικά αυτοί που πίστεψαν πως η Taylor δεν έχει ξεχάσει τα όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό, μάλλον είχαν δίκιο, αφού το πρώτο (και μόνο) πράγμα που πόσταρε η Taylor μετά από τη μέρα που έσβησε τα πάντα, είναι ένα αινιγματικό βίντεο όπου βλέπουμε ένα... φίδι! 

Όμως και αυτοί που πίστεψαν πως η Taylor ετοιμάζει κάτι νέο στα επαγγελματικά της, ίσως έχουν επίσης δίκιο, αφού ο Joseph Kahn, ο σκηνοθέτης που έχει συνεργαστεί με την Taylor σε πολλά μουσικά βιντεοκλίπ έσπευσε μέσω twitter να μοιραστεί το ίδιο βίντεο. 


Οπότε μάλλον περιμένουμε να δούμε κάποιο νέο μουσικό βιντεοκλίπ της Taylor και πιθανά ένα νέο τραγούδι με στίχους όλο νόημα που να αναφέρονται στους καβγάδες της με άλλους celebrities.


Το μέλλον θα δείξει. Προς το παρόν στα social media της Taylor υπάρχει μόνο αυτό το αινιγματικό βίντεο.
 

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on Aug 21, 2017 at 8:00am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!