GOOD LIFE

3 τρόποι να καταλάβετε πως η γυμναστική έχει αρχίσει να έχει αποτελέσματα

Οι περισσότεροι περιμένουν να δουν άμεσα τα αποτελέσματα της γυμναστικής και άρα των... κόπων τους είτε στον καθρέφτη, είτε στη ζυγαριά.

Αν όμως πρόσφατα ξεκινήατε για πρώτη φορά να κάνετε γυμναστική, τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τόσο άμεσα ορατά στο ίδιο το σώμα σας, αλλά υπάρχουν και άλλες ενδείξεις που υποδηλώνουν πως είστε σε πολύ καλό δρόμο και πως η γυμναστική σας έχει αρχίσει να... κάνει δουλειά.

Έχει βελτιωθεί ο ύπνος σας

Αν διαπιστώσετε πως έχετε αρχίσει να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο και ξυπνάτε ξεκούραστοι, αυτό αποτελεί σοβαρή ένδειξη πως η γυμναστική κέχει αρχίσει να αποφέρει αποτελέσματα, καθώς η άσκηση βοηθά σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και φυσικά και ο ύπνος βοηθά στην καλή λειτουργία του μεταβολισμού. 

Αυξάνονται οι αντοχές σας

Όταν παρατηρήσετε πως στην προπόνησή σας είστε σε θέση να αντικαταστήσετε τις πολύωρες ασκήσεις με προγράμματα μικρότερης διάρκειας αλλά πολύ μεγαλύτερης έντασης και ταχύτητας, αυτό δείχνει πως η φυσική σας κατάσταση έχει αρχίσει να βελτιώνεται και οι αντοχές σας να αυξάνονται.

Αυξάνεται η εφίδρωση

Ο ίδρωτας είναι δείγμα καύσης. Όταν λοιπόν πιέζετε τον εαυτό σας, ιδρώνετε και ανεβάζετε παλμούς κατά τη διάρκεια των ασκήσεων μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας καθώς αυτό δείχνει πως γυμνάζεστε σωστά. Επιπλέον, αν παρατηρήσετε ότι η εφίδρωσή σας έχει γίνει πιο έντονη ακόμα και όταν δεν γυμνάζεστε, αυτό σημαίνει πως η γυμναστική κάνει τη δουλειά της και έχει ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σας ώστε να κάνει καύσεις ακόμα και όταν δεν κάνετε προπόνηση. 

Οπότε μην απογητεύεστε  και σύντομα θα δείτε και αποτελέσματα στο σώμα σας και τη ζυγαριά σας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!