GOSSIP

Το Hollywood Reporter κάνει αφιέρωμα στα 10 χρόνια Kardashians [εικόνες]

Με τον τίτλο "Η δεκαετία των Kardashians" κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού Hollywood Reporter, το οποίο φιλοξενεί ένα εκτενές αφιέρωμα στη πιο διάσημη τηλεοικογένεια του πλανήτη.

Εκτός από τη φωτογράφηση που έγινε σε όλες τις γυναίκες της διάσημης οικογένειας, το περιοδικό φρόντισε να μιλήσει με όλες τις Karadshians, αλλά και με παραγωγούς και με συντελεστές και συνεργάτες του ριάλιτι θέλοντας να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα "Πώς μια sex tape οδήγησε στη δημιουργία ενός brand που αξίζει δισεκατομμύρια".


Και η αλήθεια είναι πως τα νούμερα ζαλίζουν. Το άρθρο αναφέρει πως σήμερα το ριάλιτι των Kardashians παίζεται σε 167 χώρες και μολονότι έκανε ρεκόρ τηλεθέασης το 2011 (με 10.5 εκατομμύρια τηλεθεατές) με το γάμο της Kim Kardashian με τον Kris Humphries, συνεχίζει στην 13η του σεζόν να χτυπάει τηλεθέαση που ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια και παραμένει στις πρώτες θέσεις με τα πιο δημοφιλή σόου του E! εδώ και μια δεκαετία.


Η οικογένεια της Kim και των Kourtney, 38 ετών,  Khloe, 33  ετών,  Rob, 30  ετών, Kendall 21  ετών,  Kylie, 20  ετών  και φυσικά της μάνας Kris, 61  ετών, και του/της πρώην συζύγου τη Caitlyn Jenner, 67  ετών  (μέχρι το 2015 ήταν άνδρας και λέγονταν Bruce) έχουν συνολικά πάνω από 700 εκατομμύρια followers στα social media, 5 άκρως επιτυχημένα apps που αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια ετησίως, και συνολοικά κερδίζουν δισεκατομμύρια κάθε χρόνο από διαφημιστικά συμβόλαια, εμφανίσεις, πνευματικά δικαιώματα κ.λπ.


Μπορείτε να δείτε όλη τη συνέντευξη όπου εκτός από τα μέλη των Kardashians μιλούν και οι Ryan Seacrest (ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής και παραγωγός, Ted Harbert (ο CEO του E!), Brian Dow (πρώην μάνατζερ των Kardashians) και πολλοί άλλοι, στο hollywoodreporter.com


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!