GOSSIP

H έγκυος Serena Williams έχει λιγούρες για τα πιο περίεργα πράγματα [βίντεο]

H Serena Williams έχει αποδείξει πως δεν είναι μια απλή γυναίκα, αφού κατάφερε να καταξιωθεί ως η πιο επιτυχημένη τενίστρια όλων των εποχών και η πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο και πρόσφατα αποκάλυψε πως περιμένει και το πρώτο της παιδί και όλοι έμειναν άφωνοι, γιατί στην ουσία αποδείχτηκε πως κέρδισε τον 23ο Grand Slam τίτλο της στο Open της Αυστραλίας, ενώ ήταν έγκυος!

Πλέον η Serena ετοιμάζεται να γεννήσει και έχει διαρκώς στο πλευρό της, τον αρραβωνιαστικό της Alexis Ohanian, τον ζάμπλουτο δημιουργό της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης Reddit, με τον οποίο έχουν ανακοινώσει πως θα παντρευτούν στα τέλη του έτους.


Ο Alexis Ohanian, ως τρυφερός, μελλοντικός, μπαμπάς φροντίζει να μην λείψει τίποτε από την Serena και πηγαίνει ακόμα και νυχτιάτικα στο σουπερμάρκετ για να ικανοποιήσει τις λιγούρες της.


Μόνο που οι λιγούρες της Serena, δεν μοιάζουν με αυτές των άλλων γυναικών, αφού όπως θα δείτε στο σχετικό βίντεο που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ο Alexis, η Serena δεν λιγουρεύεται παγωτά ή burgers αλλά μόνο υγιεινές τροφές όπως κολοκυθάκια, σπαράγγια και αγκινάρες!
 

 

A post shared by Alexis Ohanian (@alexisohanian) on Aug 19, 2017 at 6:40am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!