VIRAL

To τρέιλερ της νέας ταινίας της Alicia Vikander κρίθηκε ακατάλληλο [βίντεο]

"Ο πυρετός της τουλίπας" είναι ο τίτλος της νέας ταινίας με πρωταγωνίστρια την βραβευμένη με Όσκαρ Alicia Vikander και το τρέιλερ μόλις κρίθηκε πολύ προκλητικό και ακατάλληλο για να προβληθεί στην τηλεόραη, προκαλώντας αντιδράσεις.

Πρόκειται για την  κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best seller βιβλίου της Ντέμπορα Μόγκγατς, που αφηγείται τον έρωτα της νεαρής συζύγου ενός πλούσιου άνδρα με έναν νεαρό ζωγράφο στο Άμστερνταμ του 1630.


Όπως αναφέρει η Page Six, το γνωστό αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox ανακοίνωσε πως δεν θα προβάλλει το τρέιλερ της νέας ταινίας (που πιθανά θα βγει τις αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο) γιατί έκρινε πως είναι πολύ προκλητικές οι ερωτικές σκηνές που δείχνει μεταξύ της Alicia Vikander και του συμπρωταγωνιστή της Dane DeHaan. 


Το άρθρο σημειώνει πως το συγκεκριμένο τρέιλερ όχι μόνο έχει πάρει την επίσημη έγκριση της αρμόδιας αρχής στις ΗΠΑ, (της Motion Picture Association of America  - MPAA), αλλά κυκλοφορεί από την περασμένη Άνοιξη χωρίς κανένας να το έχει κρίνει "προκλητικό" κάτι που κάνει πολλούς να απορούν με την απόφαση του FOX.


Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη ταινια συμμετέχει ένα λαμπρό καστ ηθοποιών όπως οι πολυβραβευμένοι ηθοποιοί Christoph Waltz και  Judi Dench, αλλά και οι Cara Delevingne Zach Galifianakis, Jack O'Connell, Holliday Grainger, Cressida Bonas, Matthew Morrison κ.ά.


Δείτε το επίμαχο τρέιλερ
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!