GOSSIP

H Nina Dobrev ποζάρει ως βαμπ και εξηγεί γιατί άφησε το Vampire Diaries

Στα 28 της χρόνια η Nina Dobrev έχει αποφασίσει να γυρίσει σελίδα σε πολλούς τομείς της ζωής της.

Το τηλεοπτικό κοινό την γνώρισε ως πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά Vampire Diaries. Και ξαφνικά μετά από 6 χρόνια τηλεοπτικής επιτυχίας η Nina αρνήθηκε να συμμετάσχει στην 7η σεζόν και σόκαρε τους πάντες.


Η ίδια τώρα φιγουράρει στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Harper's Bazaar και εξηγεί πως όλα αποτελούν μέρος του σχεδίου της. Η Nina εξηγεί πως ήταν επιλογή της να φύγει από την τηλεοπτική σειρά που την έκανε διάσημη επειδή ήθελε να βιώσει τον φόβο πως θα μείνει χωρίς δουλειά γιατί αυτό την έκανε να δουλεύει5 φορές σκληρότερα.


Παράλληλα είπε πως δεν θέλει πια να ερμηνεύει εφηβικούς ρόλους και θέλει να τολμήσει και άλλα πράγματα στην καριέρα της.


Βέβαια μέχρι στιγμής έχει κάνει μόνο κάποιες guest εμφανίσεις και συζητά για κάποιες ταινίες, αλλά η ίδια εξηγεί πως ο λόγος που την βλέπουμε σε λίγους ρόλους είναι γιατί έχει γίνει πολύ επιλεκτική.
 

Το σίγουρο είναι πως το κορίτσι που μετακόμισε από την Βουλγαρία στο Τορόντο έχει γίνει μια πολύ γοητευτική γυναίκα που ποζάρει με άνεση στο φακό.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!