VIRAL

O Jimmy Kimmel έχει μια ιδέα για να σώσει τις ΗΠΑ από τον Trump [βίντεο]

Ο διάσημος τηλεπαρουσιαστής Jimmy Kimmel έρχεται να προστεθεί στη μακριά λίστα των διάσημων προσώπων που μίλησαν ανοιχτά εναντίον του Donald Trump μετά τις προκλητικές δηλώσεις του αμερικανού προέδρου για τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Charlottesville.

O Jimmy από τα πλατό της εκπομπής του έκανε μια απίστευτη επίθεση στον αμερικανό πρόεδρο ξεκινώντας με το να λέει πως πλέον πιστεύει πως  θα ήταν καλύτερα ακόμα και αν είχαν για πρόεδρο των ΗΠΑ την Cercei Lanister από το Game of Thrones! 


Συνεχίζει με το αναλύει μία προς μία τις δηλώσεις Trump (ο οποίος τήρησε ίσες αποστάσεις για τα όσα έγιναν στο Cahrlottesville προκαλώντας αντιδράσεις) και μετά αρχίζει να απαριθμεί ένα προς ένα όλα τα λάθη που έχει κάνει ο Trump ως πρόεδρος των ΗΠΑ.


Τέλος καταλήγει με το να πει πως επειδή ο Trump δεν θα παραιτηθεί από πρόεδρος των ΗΠΑ γιατί δεν του το επιτρέπει ο εγωισμός του, ο ίδιος έχει ένα σχέδιο για να απαλλαγούν από αυτόν: Να τον κάνουν βασιλιά και να τον κλειδώσουν σε ένα κάστρο στην Καλιφόρνια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!