MEN'S GUIDE

Αυτά τα σημεία σε ένα ανδρικό σώμα μπορούν να γοητεύσουν κάθε γυναίκα

Οι νέες μελέτες και δημοσκοπήσεις έρχονται να καταρρίψουν αρκετούς μύθους σχετικά με το ποιά μέρη του ανδρικού σώματος βρίσκουν γοητευτικά και σέξι οι γυναίκες.

Ο κορμός

Η μέση, το στέρνο, η κοιλιά και γενικά ο κορμός είναι αυτά στα οποία εστιάζουν οι γυναίκες σύμφωνα με νέες μελέτες. Μην φανατστείτε όμως πως την γυναικεία προσοχή αποσπούν μόνο οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί, αφού αρκετές γυναίκες δηλώνουν πως βρίσκουν γοητευτική την ανδρική κοιλίτσα, καθώς δείχνει καλοζωία. 

Τα μάτια

Τα μάτια και το βλέμμα ενός άνδρα είναι ικανά να γοητεύσουν μια γυναίκα. Έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες προτιμούν άνδρες με  μεσαίο μέγεθος ματιών και όχι υπερβολικά μεγάλα ή υπερβολικά μικρά ή στενά μάτια, καθώς όλοι οι άνθρωποι έχουν την έμφυτη τάση να θεωρούν ως όμορφα τα χαρακτηριστικά με μέτρο και συμμετρία.

Τα χέρια

Τα στιβαρά γυμνασμένα χέρια είναι πολύ ελκυστικά για τις γυναίκες σύμφωνα με όλες τις σχετικές έρευνες.  Επίσης οι γυναίκες δείχνουν να προτιμούν τα γυμνασμένα μπράτσα, αλλά όχι τα πολύ φουσκωτά (τσάμπα χτυπιέσαι στο γυμναστήριο) μάλιστα δίνουν περισσότερη έμφαση στην όψη που παρουσιάζει ένα ανδρικό χέρι από την παλάμη μέχρι τον αγκώνα. 

Στόμα - χείλη

Νομίζεις πως οι γυναίκες έλκονται από τους άντρες που είναι συνεχώς χαμογελαστοί;  Λάθος! Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει πως πιο ελκυστικοί στις γυναίκες φαίνονται οι άντρες που έχουν ένα πιο σκυθρωπό ύφος και δεν χαμογελούν συνεχώς.

Πλάτη και ώμοι

Οι νέες έρευνες δείχνουν πως μια καλοσχηματισμένη πλάτη μπορεί να γίνει το δυνατό σημείο σου. Eπίησς οι γυναίκες σταθερά λένε πως της γ0οητεύουν οι άνδρες με φαρδείς και ρωμαλέους ώμους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!