VIRAL

Η JLaw δεν μπορεί να ξεχωρίσει την κριτική μιας ταινίας και ενός κρασιού [βίντεο]

H πολυβραβευμένη χολιγουντιανή σταρ προσπαθεί να σε πείσει να δοκιμάσεις κρασιά μαζί της και το κάνει με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Η Jennifer Lawrence συμμετέχει στο νέο διαγωνισμό του Omaze, της online πλατφόρμας που συγκεντρώνει χρήματα για την ενίσχυση διάφορων κοινωνικών και φιλανθρωικών δράσεων.


Συγκεκριμένα η Jennifer σε καλεί να ταξιδέψεις στη Καλιφόρνια και να πας για πικ νικ μαζί της σε αμπελώνες και να περάσεις μια ολόκληρη μέρα πίνοντας και δοκιμάζοντας κρασιά σε γνωστά οινοποιεία και να μείνεις σε 4άστερο ξενοδοχείο.


Τα έσοδα από το συγκεκριμένο διαγωνισμό θα διατεθούν για τις δράσεις του Represent.Us  που μάχεται την πολιτική διαφθορά στις ΗΠΑ και η Jennifer προκειμένου να σε πείσει να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό έφτιαξε ένα απολαυστικό βίντεο.


Στο βίντεο η JLaw με απίστευτη ανέση αυτοσαρκάζεται και λέει πως ίσως κάποιος να σκεφτεί πως είναι μια ξανθιά που δεν ξέρει τίποτε από κρασιά και πως πιθανά δεν μπορεί να ξεχωρίσει μια κριτική κρασιού από μια κριτική για κάποια ταινία της. Έτσι προσπαθεί να αποδείξει σε όλους το αντίθετο αλλά μάλλον δεν τα καταφέρνει.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!