GOSSIP

H Paris Hilton μίλησε για τον Donald Trump

Η χρυσή κληρονόμος παραχώρησε μια συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τον καλό οικογενειακό της φίλο τον Donald Trump.

H Paris μίλησε στο γυναικείο περιοδικό Marie Claire των ΗΠΑ και μας θύμισε πως τον Donald Trump τον ξέρει από όταν ήταν μικρό παιδί και είπε πως πάντα ήταν πολύ γλυκός μαζί της.


Επίσης η Paris τόνισε μεν πως δεν ψήφισε τον Trump στις πρόσφατες εκλογές (δεν ψήφισε καθόλου) και πως δεν συμφωνεί με όλα όσα λέει αλλά έσπευσε να υπαρασπιστεί το Trump.

Oι δηλώσεις της που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις είναι αυτές όπου κλήθηκε να σχολιάσει την κλασική φράση  “grab them by the pussy” και τις κατηγορίες που δέχτηκε ο Trump για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών.


Η Paris μιλώντας στη δημοσιογράφο Irin Carmon είπε πως έχει ακούσει άνδρες να λένε τα πιο τρελά πράγματα, γιατί κάνει πολύ παρέα με άνδρες και ακούει συχνά τί λένε. 
Επίσης άφησε να εννοηθεί πως όσες κατηγορούν τον Trump απλά επιδιώκουν τη δημοσιότητα ή χρήματα και συγκεκριμένα είπε "Πιστεύω πως πολλοί άνθρωποι, όταν κάτι συμβεί, εμφανίζονται ως οπορτουνιστές. Θέλουν να βγάλουν χρήματα ή να πληρωθούν για να μην πουν τίποτα ή να κάνουν κάποιο συμβιβασμό ακόμα και αν δεν έχει συμβεί τίποτα. Άρα δεν πιστεύω τίποτε από όλα αυτά. Και επίσης πιστεύω πως (αυτές οι γυναίκες) ήθελαν να είναι μαζί του (με τον Trump)" και πρόσθεσε πως όλα αυτά τα χρόνια που ξέρει τον Trump έχει δει πολλές γυναίκες να διεκδικούν και να φλερτάρουν τον Trump γιατί "είναι πλούσιος και γοητευτικός και εμφανίσιμος".
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!