VIRAL

Τα IKEA δίνουν οδηγίες για να φτιάξετε μόνοι σας την κάπα του... Jon Snow

Μια δήλωση της ενδυματολόγου της σειράς - φαινόμενο Game of Thrones προκάλεσε χαμό στο Διαδίκτυο και τα καταστήματα ΙΚΕΑ έσπευσαν να αντιμετωπίσουν με χιούμορ το ντόρο που δημιουργήθηκε.

Συγκεκριμένα η Michele Clapton, που είναι βραβευμένη και με ΕΜΜΥ για την δουλειά της ως ενδυματολόγος στη σειρά Game of Thrones, σε ομιλία της στο  Getty Museum του Λος Άντζελες αποκάλυψε πως οι άνδρες που ακολουθούν πλέον τον Jon Snow και είναι τα μέλη της φρουράς Night's Watch φορούν κοστούμια που δεν είναι φτιαγμένα από γούνες, αλλά από χαλάκια από τα ΙΚΕΑ.


Η Michelle είπε πως αγοράζουν τα χαλάκια από τα IKEA, και πρόσθεσε "Παίρνουμε ότι μπορούμε. Τα κόβουμε, μετά τα ξυρίζουμε, μετά τους προσθέτουμε μακριές δερμάτινες λωρίδες και τα τσαλακώνουμε κάτι που είναι σαν ιεροτελεστία στο Game of Thrones". 


Αυτή η δήλωση έγινε viral καθώς οι εκατομμύρια φαν του Game of Thrones δεν μπορούσαν  να πιστέψουν πως τόσο καιρό έβλεπαν στις οθόνες τους άνδρες που φορούσαν χαλάκια - ΙΚΕΑ.
Τα δε καταστήματα ΙΚΕΑ αντιμετώπισαν με χιούμορ το όλο σκηνικό και δημοσίευσαν οδηγίες για το πως να φτιάξεις μόνος σου μια γούνινη κάπα σαν αυτή του Jon Snow χρησιμοποιώντας ένα από τα χαλάκια ΙΚΕΑ.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!