GOSSIP

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως αυτό είναι το κορμί μιας 53χρονης [εικόνες]

Ένα από τα διασημότερα πρώην top models στον κόσμο, συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο με το απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της μολονότι είναι πλέον 53 ετών.

Ο λόγος για την καλλονή Elle Pcpherson, το πρώην μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιό και σχεδιάστρια, που τη δεκαετία του 90 είχε κερδίσει τον τίτλο του "The Body" καθώς όλοι θεωρούσαν πως είχε το τελειότερο κορμί στον κόσμο και είχε γίνε το αγαπημένο μοντέλο του Sports Illustrated.


Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η Elle συνεχίζει να έχει ένα απίστευτο κορμί και τώρα ανέβασε αυτ΄τη φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να χοροπηδά από χαρά σε μια πλαζ (απλά έγραψε Joy δίπλα στη φωτογραφία) και άφησε τους πάντες άφωνους.


Θυμίζουμε πως η Elle σχεδιάζει τη δική της σειρά μαγιό και εσωρούχων Elle Pcpherson Body και η ίδια συχνά ποζάρει με τις δημιουργίες της.


Και αν αναρωτιέστε πως τα καταφέρνει και διατηρείται σε φόρμα, η ίδια λέει πως κάνει καθημερινά έστω και 45 λεπτά γυμναστική (ακόμα και απλά μια βόλτα για να ξεσκάσει) και τρώει μόνο οργανικές τροφές και αποφεύγει το κρέας, τις τροφές με αλεύρι και κάποια γαλακτοκομικά.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!