GOOD LIFE

O Prince θα αποκτήσει και επίσημα το δικό του μωβ χρώμα

O Prince, o πολυαγαπημένος μουσικός και τραγουδιστής που έφυγε σε ηλικία 57 ετών βυθίζοντας το πένθος εκατομμύρια φαν του που τον αποκαλούσαν " The Purple One " τώρα θα αποκτήσει και επίσημα το δικό του μωβ χρώμα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση το Ινστιτούτο Χρωμάτων Pantone σε συνεργασία με τους διαχειριστές της περιουσίας και της κληρονομιάς του Prince (Prince Estate), δημιούργησαν ένα νέο μωβ χρώμα στη μνήμη του διάσημου καλλιτέχνη.


Το νέο custom μωβ χρώμα δεν έχει όνομα που προφέρεται αλλά αντίθετα  τίτλος του είναι το σύμβολο αγάπης νο 2 του Prince.


Επίσης, μολονότι ο Prince συχνά φορούσε πολλές διαφορετικές αποχρώσεις του μωβ, το Pantone αναφέρει πως πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του νέου χρώματος, αποτέλεσε το μωβ custom Yamaha πιάνο, που ο διάσημος καλλιτέχνης σκόπευε να έχει μαζί του στην περιοδεία του πριν φύγει αιφνίδια από τη ζωή στις 21 Απριλίου 2016. 

Το δε Prince Estate ανακοίνωσε πως ήδη βρίσκεται σε επαφές με μεγάλες εταιρείες για την αποκλειστική χρήση αυτού του νέου χρώματος.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!