GOSSIP

H Bella ονειρεύεται μια μέρα να κερδίσει ένα Όσκαρ

Στα 20 της χρόνια έχει καταφέρει να είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, ακολουθώντας τα βήματα της μεγάλης της αδελφής Gigi. Όμως η Bella έχει άλλα όνειρα για το μέλλον, πέρα από το μόντελινγκ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Telegraph, η Bella ομολόγησε πως θέλει πολύ να ασχοληθεί με την υποκριτική και πως ονειρό της είναι μια μέρα να κερδίσει ένα Όσκαρ.
Πάντως δεν σκοπεύει να κάνει άμεσα στροφή στην καριέρα της.


Αντίθετα αυτό που τώρα θέλει να κάνει, είναι  να ξαναγίνει έφηβη!  Η ίδια εξηγεί πως αισθάνεται πως βιάστηκε να γίνει γυναίκα και λέει χαρακτηριστικά "Κάποτε μιλούσα μόνο στη μητέρα μου και τα άλογα" αναφερόμενη στα εφηβικά της χρόνια όταν ασχολούνταν με την ιππασία και είχε όνειρα να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Ρίο, αλλά η νόσος Lyme σταμάτησε τα σχέδιά της. Κα ξαφνικά βρέθηκε να οργώνει τις πασαρέλες ανά τον κόσμο και να πρωταγωνιστεί σε μεγάλες καμπάνιες οίκων μόδας.


Πάντως η ίδια επιμένει πως η υποκριτική είναι αυτό που την ενδιαφέρει γιατί θα της χαρίσει "δημόσια φωνή" και παραδέχτηκε πως πρέπει να ξεκινήσει και μαθήματα υποκριτικής και να βρει έναν τρόπο να αποστηθίζει τις ατάκες στους ρόλους γιατί έχει πολύ κακή μνήμη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!