GOSSIP

To νέο αμόρε της Kendall Jenner είναι διάσημος μπασκετμπολίστας; [εικόνες]

Φαίνεται πως αρκετές από τις Kardashians έχουν αδυναμία στους παίκτες του μπάσκετ.

Έτσι μετά την Khloe Kardashian, η οποία παντρεύτηκε τον Odom Lamar, χώρισε και τώρα είναι ζευγάρι με τον παίκτη του ΝΒΑ Tristan Thompson, όλα δείχνουν πως και η αδελφή της, η Kendall Jenner έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός διάσημου παίκτη των LA Clippers.


Συγκεκριμένα, νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για νέο ερωτικό ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της 21χρονης Kendall Jenner και του 28χρονου Blake Griffin.


Σύμφωνα με την Page Six πολλοί είδαν το ζευγάρι σε έξοδό τους, την περασμένη Παρασκευή σε κοσμικά στέκια στα Hamptons (το αγαπημένο θερινό θέρετρο των Νεοϋορκέζων) όπου είχαν μαζί τους και την φίλη της Kendall, το διάσημο μοντέλο Hailey Baldwin, ενώ και την επόμενη μέρα η Kendall και ο Blake βγήκαν ξανά μαζί.


Και μία μέρα μετά, την περασμένη Κυριακή, το ΤΜΖ τους εντόπισε να είναι μαζί για δείπνο στο Craig's στο Δυτικό Χόλιγουντ στο Λος Άνζτελες.
Το ζευγάρι προσπάθησε να κρυφτεί από τις κάμερες αλλά κανείς δεν θεωρεί τυχαίο πως αυτοί οι δύο τυχαία ταξίδεψαν μαζί  στην άλλη άκρη της Αμερικής.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!