GOSSIP

5 τηλεοπτικά ζευγάρια που είναι μαζί και στη ζωή [εικόνες]

Κλήθηκαν να παίξουν τους ερωτευμένους για χάρη κάποιας διάσημης τηλεοπτικής σειράς, τελικά όμως αυτός ήταν ο πιο εύκολος ρόλος της ζωής τους, αφού ερωτεύτηκαν στα αλήθεια.

1.Emily VanCamp και Josh Bowman
Στην δημοφιλή σειρά Revenge είχαν μια ιδιαίτερα πολύπλοκη σχέση αφού αυτή ήθελε να εκδικηθεί και μισούσε θανάσιμα την οικογένειά του και τον παντρεύτηκε για να τους καταστρέψει. Στην πραγματική ζωή είναι ενα υπέροχο ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό.

2.Ginnifer Goodwin και Josh Dallas
Ερμηνεύουν αντίστοιχα το πρίγκιπα και τη Χιονάτη στην σειρά Once Upon A Time αλλά φαίνεται πως η τηλεοπτική τους χημεία ως ζευγάρι δεν ήταν ψεύτικη ήταν... παραμυθένια. Πρόσφατα παντρεύτηκαν και απέκτησαν ακι το πρώτο τους παιδί.

3.Kat Dennings και Nick Zano
Στη σειρά 2 Broke Girls, ο Max και η Johnny είχαν μια θυελλώδη σχέση, αλλά αυτός ήταν και με μια άλλη και τελικά χώρισαν. Στην πραγματική ζωή οι δυο τους  είναι εδώ και χρόνια μαζί, χωρίς απιστίες και ψέμματα.

4. Anna Paquin και Stephen Moyer
Οι πρωταγωνιστές του True Blood, αν και δράκουλες στη σειρά που έπιναν το αίμα όλων, στην πραγματική τους ζωή είναι ένα τρισευτυχισμένο ζευγάρι με δύο όμορφα παιδάκια.

5.Maggie Q και Dylan McDermott
Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα πλατό της σειράς Stalker και φαίνεται πως δεν είχαν μυαλό για να βρίσκουν τους δολοφόνους αφού ο ένας ξετρελάθηκε με τον άλλο αμέσως. Τον περασμένο μήνα ανακοίνωσαν και τον αρραβώνα τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!