WOMEN'S GUIDE

To νέο fitness μυστικό της Jennifer Aniston

H Jennifer Aniston είναι πλέον 48 ετών και όμως συνεχίζει να διατηρεί μια άψογη σιλουέτα κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνει.

Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει ότι γυμνάζεται 5 με 6 φορές την εβδομάδα και δεν σταματά να γυμνάζεται ακόμα και όταν ταξιδεύει αφού φροντίζει να έχει πάντα μαζί της τα όργανα γυμναστικής της. 
Το πρόγραμμα της περιλαμβάνει πολλά είδη γυμναστικής "Καθημερινά γυμνάζομαι, κάνω διάφορα είδη γυμναστικής,  κάνω προσωπική προπόνηση σπιν-γιόγκα με μια θαυμάσια γυναίκα .

Κάνουμε σπίνινγκ για μισή ώρα και μετά γιόγκα για 40 λεπτά. Είναι αρκετά έντονη δραστηριότητα.Μετά πηγαίνω γυμναστήριο, όπου κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης, ή μπορεί να κάνω διάδρομο, ποδήλατο ή να προπονηθώ στο ελλειπτικό μηχάνημα, έτσι για να έχω εναλλαγές. Το να κρατάς το σώμα σου σε σύγχυση είναι το κλειδί για μένα" έχει πει η Jennifer.


Τώρα όμως σε νέα της συνέντευξη αποκάλυψε πως έχει βρει ένα νέο fitness μυστικό. Ποιό είναι αυτό; Το battle rope.
Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως τον τελευταία καιρό παρακολουθεί το πρόγραμμα "The Class" της γυμνάστριας Taryn Toomey. και γυμνάζεται με βάρη, μπάλες γυμναστικής και τελειώνει το πρόγραμμα με battle rope.


Τί είναι το battle rope

Πρόκειται για τη νέα τάση στο cross fit, όπου γυμνάζεις το σώμα σου (και ειδικά το πάνω μέρος) με τη βοήθεια χοντρών σχοινιών.

Η χρήση τους γίνεται συνήθως με τον εξής τρόπο: Τα πιάνετε από τις άκρες και, ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή σας, σχηµατίζετε κύµατα, τα χτυπάτε ή τα κάνετε κύκλους όσο πιο δυνατά και γρήγορα µπορείτε. Σύµφωνα µε µελέτη που δηµοσιεύτηκε στο Journal of Strength and Conditioning Research, με αυτό το είδος άσκησης κάποιος μπορεί να κάψει έως και 100 θερμίδες σε 2,5 λεπτά. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!