GOSSIP

Ο Leonardo DiCaprio θα ερμηνεύσει το ρόλο ενός άλλου διάσημου Leonardo

Ο χολιγουντιανός σταρ ετοιμάζει μια νέα ταίνια  όπου θα ερμηνεύσει έναν ρόλο που είναι αρκετά σημαντικός για τον ίδιο καθώς συνδέεται με μια ιστορία από το παρελθόν.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο βαβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σκοπεύει να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι τον πολυμαθή και πολυτάλαντο καλλιτέχνη και επιστήμονα της Αναγέννησης. 


Δεν έχει αποκαλυφθεί ποιός θα είναι ο τίτλος της νέας ταινίας, πάντως την παραγωγή  έχει αναλάβει η Appian Way (η εταιρεία που έχει συνιδρύσει ο Leo και η οποία μας έχει χαρίσει και τα φιλμ Aviator και Shutter Island).


Ο Leonardo σε παλιότερη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως το όνομά του όντως προέρχεται από αυτό του Ντα Βίντσι. Συγκεκκριμένα το 2014 είχε πει πως όταν η μητέρα του ήταν έγκυος σε αυτόν, μαζί με τον μπαμπά του είχαν ταξιδέψει στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Οι γονείς του Leo είχαν επισκεφτεί την Uffizi Gallery και όταν έβλεπαν τα έργα του Ντα Βίντσι οLeo ως μωρό άρχισε να κλωτσάει σαν τρελός μέσα στην κοιλιά της μάνας του. Και έτσι αποφάσισαν να τον πουν Leonardo.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!