VIRAL

Ο Jay Z ξαναγύρισε τα "Φιλαράκια" αλλά μόνο με... μαύρους! [βίντεο]

Αρκετές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο βιντεοκλίπ του Jay Z για το "Moonlight" από το νέο του άλμπουμ 4:44.

Το βίντεο που σκηνοθέτησε ο Alan Yang, θυμίζει περισσότερο φιλμάκι μικρού μήκους, αφού ξεκινά με μια αναπαράσταση ενός επεισοδίου της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς Friends (τα Φιλαράκια), μόνο που εδώ όλοι οι πρωταγωνιστές είναι μαύροι.


Συγκεκριμένα βλέπουμε τις ηθοποιούς  Issa Rae (ως Rachel), Tessa Thompson (ως Monica), Tiffany Haddish (ως Phoebe), και τους Lakeith Stanfield (στο ρόλο του Chandler), Lil Rel (ως Joey) και Jerrod Carmichael (ως Ross) σε μια αναπαράσταση του επεισοδίου  "The One Where No One's Ready" όπου η φωνή του Jay Z ακούγεται μόνο στο τηλέφωνο (ως το αγόρι της Monica).


Στο ίδιο βίντεο υπάρχει και μια σκηνή με μια αναφορά στην απίστευτη γκάφα των φετινών Όσκαρ όπου αρχικά ανακοινώθηκε πως το Όσκαρ καλύτερης ταινίας το πήρε το La La Land αντί για το Moonlight.

Αυτό το βιντεοκλίπ έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς πολλοί κατηγορούν τον Jay Z πως χλευάζει και ασκεί αναίτια σφοδρή κριτική σε μια πολυαγαπημένη τηλεοπτική σειρά.

Πάντως, ο σκηνοθέτης του βίντεο, σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πως το βίντεο δεν αποτελεί εππίθεση στα Φιλαράκια, ούτε πρόθεσή τους ήταν να περάσουν ένα οργισμένο μήνυμα, απλά να δείξουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμα να διανύσουμε για να έχουμε ίση εκπροσώπιση όλων.

Θυμίζουμε πως τόσο ο Jay Z όσο και η σύζυγός του Beyonce είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν έντονη δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των αφροαμερικανών.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!