VIRAL

Το ποστ μιας κομμώτριας στο Facebook έγινε viral για καλό σκοπό

Μια αμερικανίδα κομμώτρια από τη Αϊόβα των ΗΠΑ ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες μιας νεαρής  πελάτισσάς της και μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νεαρό κορίτσι και αυτό το ποστ συγκίνησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Ο λόγος για την Kayley Olsson από το Waterloo η οποία την περασμένη Τρίτη αφηγήθηκε μέσω Facebook την ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας που μπήκε στο κομμωτήριό της.
Η κοπέλα πάσχει από κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια και όταν μπήκε στο κομμωτήριο ομολόγησε πως δεν έχει χτενίσει ή ασχοληθεί με τα μαλλιά της εδώ και πολύ καιρό, πως νιώθει "άχρηστη" και πως δεν μπορεί να ασχοληθεί με το να χτενίζεται και ζήτησε από την κομμώτρια να της κόψει τελείως τα μαλλιά για να μην ασχολείται άλλο αφού σε λίγες μέρες ξεκινά ξανά το σχολείο και έπρεπε να ποζάρει για τις σχολικές φωτογραφίες.


Η κομμώτρια εξηγεί πως όταν είδε πόσο απελπισμένο ήταν το κορίτσι "ράγισε η καρδιά της" και πως συνολικά ασχολήθηκαν (η ίδια και οι συνεργάτες της) 11 ώρες (8 την πρώτη μέρα και 5 ώρες τη δεύτερη μέρα) για να "σώσουν' τα μαλλιά της κοπέλας και να την κάνουν να αισθανθεί όμορφα.


Επίσης η κομμώτρια εξηγεί πως ήθελε αυτό να είναι ένα μήνυμα προς όλους να καταλάβουν πως τα ζητήματα ψυχικής υγείας είναι πολύ σοβαρά και πως οι γονείς δεν θα πρέπει να λένε στα παιδιά τους "απλά να ξεπερασουν" κάτι (όπως η κατάθλιψη) γιατί απλούστατα είναι αδύνατον να το ξεπεράσουν από μόνα τους.


Πάντως το μήνυμα κλείνει με την νεαρή κοπέλα να διαβεβαιώνει την κομμώτρια πως φέτος θα χαμογελάσει στις σχολικές φωτογραφίες της.


Αυτό το ποστ συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας που έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και να παραδεχτούν την μάχη που δίνουν καθημερινά με την κατάθλιψη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!