GOSSIP

"Πάγωσε" το διαζύγιο Brad Pitt - Angelina Jolie;

Νέο δημοσίευμα του Us Weekly αφήνει να εννοηθεί πως ίσως το φινάλε στοο γάμο Pitt - Jolie να μην είναι οριστικό.

Συγκεκριμένα το περιοδικό Us Weekly στις ΗΠΑ, σε νέο του δημοσίευμα επικαλείται πηγή από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζεύγους η οποία ισχυρίζεται πως το διαζύγιο έχει αναβληθεί και πως εδώ και μήνες κανείς (ούτε η Jolie ούτε ο Pitt) έχουν κάνει καμία ενέργεια για να κινήσουν ξανά τη διαδικασία έκδοσης του διαζυγίου και κανείς δεν πιστεύει πως ένας από τους δύο θα κάνει τελικά όντως μια τέτοια κίνηση.


Επίσης η πηγή αναφέρει πως τώρα που ο Pitt έχει κόψει το ποτό η Jolie δεν σκοπεύει να πάρει διαζύγιο και πως μόνο αυτό ήθελε εξ' αρχής.


Παράλληλα αναφέρει πως η Jolie έχει μετανιώσει για κάποιες αποφάσεις της και πως ακόμα είναι ερωτευμένη με τον Pitt,  αλλά και πως ο Pitt έκοψε το ποτό προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Jolie και για αυτό παραδέχτηκε πως είχε μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ.

 
Στο ίδιο άρθρο μια άλλη πηγή από τον φιλικό κύκλο της Jolie, ισχυρίζεται πως η Angelina ίσως το σκεφτεί να δεχτεί πίσω τον Pitt "αν αυτός αποδείξει πως είναι αποφασιμένος να αφοσιωθεί στην οικογένειά του".

Το μέλλον θα δείξει αν όντως υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης του διάσημου ζευγαριού.

 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!