WOMEN'S GUIDE

Τα μυστικά ομορφιάς της Dakota Johnson είναι απίστευτα απλά

Είναι η μούσα γνωστού γυναικείου αρώματος και ένα γυναικείο περιοδικό ζήτησε από την Dakota να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της και οι απαντήσεις της είναι αναπάντεχα απλές.

Θα περίμενε κανείς από τη πρωταγωνίστρια του 50 Shades of Grey και κόρη δύο πασίγνωστων χολιγουντιανών σταρ (της Melanie Griffith και του Don Johnson) πως θα αφιερώνει πολύ χρόνο κάθε μέρα στην ομορφιά της, το μακιγιάζ της και την περιποίηση του προσώπου και του σώματός της.


Και όμως η 27χρονη σταρ, όταν ρωτήθηκε πού οφείλει τη λάμψη του προσώπου της, απάντησε πως το πρωί απλά πλένει το πρόσωπό της και βάζει μια ενυδατική κρέμα και μέσα στην ημέρα προσθέτει και αντηλιακή κρέμα (αποκάλυψε πως τώρα χρησιμοποιεί προϊόντα Lancer).


Επίσης η Dakota αποκάλυψε πως βάφεται μόνο όταν είναι απαραίτητο και πως συνήθως προτιμά να βάφεται απλά βάζοντας μόνο μάσκαρα, λίγο concealer και κραγιόν, αλλά παραδέχτηκε πως έχει μεγάλη αδυναμία στα κολλύρια και πως τα χρησιμοποιεί συνέχεια γιατί κάνουν τα μάτια της λαμπερά.


Τέλος αποκάλυψε και ένα life hack κολπάκι μακιγιάζ που της έδειξε η γιαγιά της και διάσημη χολιγουντιανή σταρ Tippi Hedren.
Συγκεκριμένα είπε πως η γιαγιά της πάντα έβαζε μάσκαρα κρατώντας έναν καθρέφτη χαμηλά ώστε να κοιτάει προς τα κάτω και έτσι η μάσκαρα απλώνεται καλύτερα. Η ίδια η Dakota λέει πως η γιαγιά της είχε πολύ δίκιο!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!