VIRAL

O Will Smith έκανε ένα απολαυστικό carpool karaoke με τον Corden [βίντεο]

Τα γνωστά Carpool Karaoke: The Series, συνεχίζονται μέσω της Apple Music και ο διάσημος οικοδεσπότης του "The Late Late Show" James Corden αυτή τη φορά υποδέχτηκε τον χολιγουντιανό σταρ Will Smith και... το γλέντησαν!

Η βόλτα τους ξεκινά με το θρυλικό χορευτικό ραπ χιτ του Will Smith, το "Gettin' Jiggy wit It" και μάλιστα ξαφνικά εμφανίζετα μια πολυπληθέστατη μπάντα που κάνει παρέλαση δίπλα στο αμάξι και τους συνοδεύει μουσικά, ενώ στην πορεία ακούμε το Boom! Shake The Room (από τη συνεργασία του Will Smith ως The Fresh Prince με τον DJ Jazzy Jeff). 

Παράλληλα οι δύο σταρ μιλούν για το πόσο νωρίς ξεκίνησε η καριέρα του Smith στη μουσική με τον ίδιο τον Will να λέει πως έγραψε τους πρώτους του στίχους σε ηλικια 12 ετών και πριν καν γίνει 16 ετών είχε κυκλοφορήσει τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά. Επίσης ο James πίεσε τον Smith να απαντήσει αν έχει όντως έχει δεχτεί πρόταση για να ερμηνεύσει το ρόλο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Braack Obama και ο Smith διπλωματικά δεν απάντησε, αλλά παραδέχτηκε πως το είχε συζητήσει με τον ίδιο τον Obama ο οποίος του είχε πει πως σίγουρα έχει τα κατάλληλα αυτιά για το ρόλο.

Δείτε το βίντεο με αποσπάσματα από αυτή την απολαυστική βόλτα, ενώ ολόκληρο το βίντεο είναι διαθέσιμο από την Apple Music και περιλαμβάνει περισσότερα τραγούδια (όπως τα  “The Fresh Prince of Bel-Air” και “I Believe I Can Fly”).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!