GOSSIP

H Chloe Grace Moretz μίλησε για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

Είναι μόλις 20 ετών, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες (μεταξύ των οποίων και το ριμέικ του θρίλερ Carrie) και τώρα φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο του περιοδικού Variety και μιλάει για τη σόουμπιζ.

Το γνωστό περιοδικό διάλεξε την Chloe για το εξώφυλλο του τεύχους που είναι αφιερωμένο στο νέο αίμα του Χόλιγουντ (το ίδιο τεύχος έχει και συνέντευξη με την Zendaya του Spider Man) και η νεαρή σταρ είπε μεταξύ άλλων πως όχι μόνο υπάρχει σεξισμός στο Χόλιγουντ που αφορά τις διαφορές στις μισθοδοσίες των γυναικών έναντι αυτών των ανδρών, αλλά ακόμα και αν δεν συμβαίνει αυτό πάντα υπάρχουν μικροπράγματα που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν κατώτερες "ειδικά αν ο πρωταγωνιστής είναι μεγαλύτερος από εσένα πρέπει να μένεις στο παρασκήνιο και κανείς δεν σε ακούει και δεν σου δίνει και τόση σημασία" είπε η Chloe.

Επίσης πρόσθεσε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα fat shaming (αρνητικά σχόλια για το βάρος και τα κιλά σου) και μάλιστα από συμπρωταγωνιστή της. Η Chloe, χωρίς να αναφέρει το όνομα του ηθοποιού (είπε μόνο πως όταν έγινε το συμβάν η ίδια ήταν 15 ετών) εξήσησε πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός στην ταινία όπου έπαιζαν μαζί ερμήνευε το ρόλο κάποιου που ήταην ερωτευμένος με την ηρωίδα που ενσάρκωνε η Moretz.

Και ο συγκεκριμένος τύπος θεώρησε σωστό να πει στην Moretz πως στην αληθινή ζωή ποτέ δεν θα έβγαινε ούτε για ραντεβού μαζί της γιατί όπως είπε είναι πολύ εύσωμη για τα γούστα του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!