GOSSIP

H Rihanna έριξε το Instagram με αυτό το γιορτινό λουκ της [εικόνες & βίντεο]

Με μπλε μαλλιά, πρασινοκόκκινα φτερά, και ένα άκρως καυτό μπικίνι με πετράδια η Rihanna μοιράζει εγκεφαλικά στο φεστιβάλ Crop Over στην πατρίδα της στα νησιά Μπαρμπέιντος.

Η Rihanna τις τελευταίες ώρες άρχισε να ποστάρει συνεχώς πόζες της στο Instagram για να μας δείξει πως έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, μετά από την πολυήμερη περιοδεία της για την πρεμιέρα της ταινίας "Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες" και εξ αρχής προκάλεσε αίσθηση αφού μας έδειξε πως έχει τυρκουάζ μαλλιά και ετοιμάζονταν για το εν λόγω φεστιβάλ.


Ωστόσο το καλύτερο μας το φύλαγε για μετά, αφού η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε πάλι, μέσω Instagram και twitter να αποκαλύψει το φετινό της κοστούμι για την ετήσια παραδοσιακή φιέστα που γίνεται στα Μπαρμπέιντος και θυμίζει καρναβάλι.


Και το κοστούμι της είναι και θεαματικό και κολάζει τους πάντες. Μάλιστα πολλοί σχολίασαν πως με αυτά τα φτερά και το μπικίνι, η Rihanna είναι πιο εντυπωσιακή και σέξι ακόμα και από τους γνωστούς αγγέλους της Victoria's Secret.

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 7, 2017 at 10:28am PDT


 

 

the @aura_experience caught by @dennisleupold #BARBADOS #cropover2017 #culture

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Aug 7, 2017 at 1:44pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!