ΖΩΔΙΑ

Πες τί ζώδιο είσαι να σου πούμε τί φίλος είσαι

Πόσο καλοί φίλοι είναι όσοι ανήκουν σε κάθε ζώδιο; 

Κριός 
Ο Κριός είναι αρχηγός από τη φύση του και έχει την τάση να κυριαρχεί μέσα στη φιλική σχέση, να θέλει να έχει τα πρωτεία. Σίγουρα, εάν έχεις φίλο/φίλη Κριό, δεν μπορείς να ζητάς την αποκλειστικότητα, μια που έχει μεγάλο κοινωνικό κύκλο και πολλές φορές θα ξεχάσει να σου τηλεφωνήσει ή να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου. Ωστόσο, είναι γενναιόδωρος/η, ευχάριστος/η και μπορείς να ζήσεις εμπειρίες που θα σου φανούν αξέχαστες.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι πιστός και με αρχές, φίλος/η και έτσι και σε βάλει στην «οικογένεια του» θα είσαι συνέχεια υπό την προστασία του και φυσικά για πάντα. Υπομονετικά αντιμετωπίζει τις παραξενιές σου, αλλά και παρεμβαίνει στη ζωή σου, αποδεικνύεται ένας/μια φίλος/η που δεν δέχεται να αμφισβητήσεις ή να παρακούσεις τις συμβουλές του/της. Το καλό είναι ότι θα σου συμπαραστέκεται, όμως, σε ότι και να σου συμβεί και το κακό, ότι ποτέ δεν θα «επιτρέπει» να πάρεις οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Η φιλία, ωστόσο δεν είναι χωρίς αντάλλαγμα. Επιλέγει πλούσιες φιλίες.

Δίδυμοι
Μες στην καλή χαρά, εάν έχεις φίλο/φίλη Δίδυμο και θα αποκτήσεις μεγάλο κοινωνικό κύκλο και θα μιλάς ασταμάτητα. Αποκλείεται να βαρεθείς, συμμετέχοντας σε πάρτι, μέχρι πρωίας και φυσικά πρέπει να είσαι ο τύπος του ακούραστου για να αντέξεις . Αρκετά ευχάριστη η φιλία με έναν Δίδυμο, αλλά και επικίνδυνα επιφανειακή, μια που οι εκπρόσωποι του Ερμή, δεν δένονται συναισθηματικά. Προσοχή στα μυστικά σου, μην αποκαλύπτεις ότι δεν θέλεις να μαθευτεί.. Κίνδυνος να γίνεις βούκινο..

Καρκίνος
Φυσικά και είναι δύσκολο να κερδίσεις άμεσα την εμπιστοσύνη ενός Καρκίνου, εκτός βέβαια άμα τον ξέρεις από την παιδική σου ηλικία… Βέβαια , από την στιγμή που θα μπεις στην οικογένεια του, θα απολαμβάνεις την αγάπη του, θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου και θα εκφράζεις με άνεση τα συναισθήματα σου. Βέβαια, ο/η φίλος/η σου είναι λίγο κυκλοθυμικός/η, και μπορεί να έχει περίεργα ξεσπάσματα που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα; Γκρινιάζει μέχρι να περάσει η άποψη του/της και καθώς θέλει συνέχεια να επιβραβεύεται και να νιώθει την αγάπη σου. Μια φιλία που ..δοκιμάζει τις αντοχές σου!

Λέων
Ένας γενναιόδωρος και πιστός φίλος, είναι ο Λέοντας και πρέπει να είσαι χαρούμενος που σε επέλεξε ο βασιλιάς του ζωδιακού. Μαζί του πάντα θα περνάς ωραία, άνετα και ακόμα, εάν δεν έχεις χρήματα, θα σου καλύπτει τις ανάγκες , γιατί θέλει να έχει χαρούμενα άτομα δίπλα του και φυσικά δεν είναι μίζερος. Βέβαια μην ξεγελαστείς και αμφισβητήσεις την εμφάνιση , την προσωπικότητα του ή κάτι στην στάση του, καθώς κινδυνεύεις να εξοριστείς και ποτέ ξανά δεν θα σε δεχτεί στο παλάτι του! Ή του ύψους, ή του βάθους.

Παρθένος
Μια φιλία που θα αναπτυχθεί σιγά, σιγά και με το χρόνο και βέβαια αφού περάσεις διάφορα τεστ και αποδειχθεί ότι δεν έχεις αρκετές ατέλειες και βαδίζεις προς την.. τελειότητα; Παρόλο που οι Παρθένοι προσφέρουν στον περίγυρο τους, δεν είναι τόσο ενθουσιώδης (τουλάχιστον, από την αρχή) στο θέμα της φιλίας και μπορείς να αποθαρρυνθείς ή να μην βρίσκεις τον/την φίλο/η σου κατάλληλο για μακρές συζητήσεις και φυσικά εξομολογήσεις.. Ωστόσο, είναι μια φιλία , που εάν συνεχιστεί, αντέχει στο χρόνο.

Ζυγός
Φοβερό γούστο , τακτ, φινέτσα έχει ο Ζυγός και μπορείς να ποζάρεις δίπλα του και να ανέβει η δημοτικότητα σου. Καλός συζητητής, με ευγένεια εκφράζει την άποψη του/της και σίγουρα βρήκες το άτομο που θα σε ακούει και δεν θα σε επικρίνει για τις πράξεις σου. Προσοχή εδώ, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της παραπλάνησης, καθώς οι Ζυγοί λένε ακριβώς την αλήθεια για να μην σε πληγώσει ή χάσει ..ή και γιατί δεν είναι σίγουρος/η για το τι πρέπει να κάνεις.. Ζήτα ειλικρίνεια.

Σκορπιός
Εδώ έχεις υπογράψει συμβόλαιο ζωής και εάν έχεις κάνει φιλία με Σκορπιό , αυτό σημαίνει ότι του ανήκεις και δεν μπορείς να έχεις και άλλους , σημαντικούς ..φίλους/ες . Φυσικά και θέλει να αισθάνεται αναντικατάστατος/η και για αυτό είναι μαζί σου και σε όλες τις στιγμές και σου κάνει και όλα τα χατίρια. Φυσικά μην σκεφτείς ότι μπορείς να τον πληγώσεις, να πεις τα μυστικά του, ή να τον/την «ξεγυμνώσεις» μπροστά στους άλλους. Από φίλος/η, θα γίνει εχθρός και θα το μετανιώσεις πικρά. Θα το θυμάται για πάντα.

Τοξότης
Ο επιπόλαιος και επικίνδυνα αισιόδοξος Τοξότης είναι φίλος/η για περιπέτεια, άστατη ζωή και φυσικά ζεις την παρέα του και εκτός ορίων. Έτσι, παρά τρίχα γλιτώνεις και την τελευταία στιγμή , τις επιπτώσεις από την ανεύθυνη στάση (σας) και παρασύρεσαι σε περίεργα μπερδέματα, κυρίως ερωτικά. Μην εμπιστεύεσαι πολύ το χαμόγελο του/της , να το ξέρεις κινδυνεύεις να καταπατήσεις τους κανόνες σου. Ωστόσο, εάν είσαι άτομο που αναζητάς το διαφορετικό, μπορείς να κλείσεις τα μάτια σου και να ακολουθήσεις τον/την φίλο σου, και φυσικά σε άγνωστα μονοπάτια. Τίποτα δεν θα είναι δεδομένο.

Αιγόκερως
Φιλόδοξος/η και προσηλωμένος/η στην κοινωνική του εικόνα είναι ο/η φίλος/η σου και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανήκεις στην αντίστοιχη κοινωνική κάστα, έτσι ώστε να είσαι η κατάλληλη επιλογή. Από εκεί και πέρα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι, μια που είναι πιστός, κρατάει μυστικά και έχεις πολύ, πολύ χιούμορ. Μια απαιτητική σχέση, δίνεις , παίρνεις και τίποτα δεν γίνεται ή διαρκεί , χωρίς αντάλλαγμα. Όλα όμως , ξεκάθαρα.

Υδροχόος
Ιδεαλιστής, κοινωνικός και φυσικά πρέπει να έχεις κοινούς στόχους και ενδιαφέροντα για να γίνεις φίλος/η του Υδροχόου. Θαυμάζεις τις ιδέες του, αποδέχεσαι την ιδιοσυγκρασία του και πρέπει να είσαι αρκετά φευγάτος/η για να τον ακολουθείς στις ..εξερευνήσεις του. Αρκετά απόλυτος και εστιασμένος ο Υδροχόος στα ιδανικά του, ξεχνά να εκφράζει συναισθήματα ή να είναι παρών στην καθημερινότητα σου. Επικοινωνεί κυρίως με μηνύματα.

Ιχθύες
Ρομαντικός/η, τρυφερός/η, αλλά και ψυχοπονιάρης ο Ιχθύς, ετοιμάσου να παίξεις το ρόλο του κηδεμόνα, καθώς θα σου «φορτώσει» και χωρίς να το θέλει, τα προβλήματα του .. Πιστός όμως στη φιλία σας και αρκετά συμπονετικός/η , ξέρεις να συγχωρεί και να ξεχνά τα παραπτώματα σου. Τάσεις εξιδανίκευσης αλλά και ξαφνική φυγή, εάν καταπιεστεί.

Πηγή: Oroskopos.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!