WOMEN'S GUIDE

Αυτό το μοντέλο φόρεσε το πιο όμορφο 2 σε 1 νυφικό στο γάμο της [βίντεο]

Το όνομά της είναι Vita Sidorkina, είναι διάσημο μοντέλο και ένας από τα αγγελάκια της Victoria's Secret και βρήκε την τέλεια λύση για να φορέσει ένα παραμυθένιο νυφικό και να έχει και το τέλειο φόρεμα για τη γαμήλια δεξίσωη.

Πολλές νύφες διαλέγουν εντυπωσιακά νυφικά στο στυλ "φόρεμα πριγκίπισσας" που ναι μεν είναι και στη μόδα και αποτελούν το όνειρο πολλών γυναικών για το γάμο τους, όμως συχνά αυτά τα νυφικά δεν είναι καθόλου βολικά.


Και αυτό γιατί έχουν πολλά μέτρα υφάσματος που αυξάνουν τον όγκο και το βάρος τους και έτσι κουράζουν τη νύφη.  Για αυτό και πολλές νύφες επιλέγουν ένα άλλο φόρεμα και όχι το νυφικό τους, για να το βάλου στη γαμήλια δεξίωση.


Όμως η Vita μας έδειξε πως καμιά νύφη δεν χρειάζεται να αποχωριστεί το νυφικό της ούτε στιγμή την ημέρα του γάμου της, καθώς βρήκε το τέλειο 2 σε 1 νυφικό.


Πρόκειται για μια δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή μόδας Zuhair Murad, ο οποίος έφτιαξε ένα εντυπωσιακό νυφικό με δαντέλα και μια θεαματική ουρά η οποία μόλις κανείς την αφαιρούσε είχε ένα υπέροχο λευκό δαντελένιο φόρεμα σε στενή γραμμή, ιδανικό για τη γαμήλια δεξίωση.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο του διάσημου μοντέλου που έγινε στην κοσμική Ακρή Αμάλφι στην Ιταλία.


 

 

A moment before i walked down the aisle to marry the love of my life.. #vitaandvalerio #myfairytale

A post shared by Vita Sidorkina-Morabito (@vitasidorkina) on Jul 30, 2017 at 3:42pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!