GOSSIP

Κριτική από τώρα δέχεται το νέο ριάλιτι της Kylie Jenner [βίντεο]

Δεν έχει καν κάνει επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα και όμως το Life of Kylie, το νέο ριάλιτι της Kylie Jenner ήδη δέχεται κριτική.

Το νέο ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Αυγούστου, αλλά δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ ήδη έχουν δει τα δύο πρώτα επεισόδια ενώ το καναλι Ε! έχει δημοσιοποιήσει μια σειρά από τρέιλερ που μας δίνουν μια πρώτη γεύση του νέου τηλεοπτικού σόου.


Όμως οι περισσότεροι έχουν βρει απογοητευτικό το τελικό αποτέλεσμα. Πολλοί περιγράφουν ως ανούσιο και υπερβολικά επιφανειακό το όλο ριάλιτι και επισημαίνουν την πλήρη απουσία ουσιαστικού κόνσεπτ.


Η σειρά ξεκινά με την Kylie να λέει πως μοιάζει με όλες τις άλλες συνομίληκές κοπέλες, απλά αυτή έχει τα χρήματα να αγοράσει ό,τι θέλει, αλλά τα υλικά αγαθά δεν είναι αυτά που κάνουν την Kylie ευτυχισμένη.


Και θα περίμενε κανείς να δει τί είναι αυτό που κάνει την Kylie ευτυχισμένη. Όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ, και  πολλοί σχολιάζουν πως το ριάλιτι μοιάζει να εστιάζει στο γεγονός πως η Kylie θέλει να κάνει απλά καθημερινά πράγματα που της λείπουν, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να κάνει ούτε αυτό. 


Η Kylie δηλώνει πως νιώθει "παρίας" και πως πάντα ένιωθε έτσι και μέσα στην οικογένειά της και στην κοινωνία αλλά ούτε σε αυτό εστιάζει τελικά το ριάλιτι, το οποίο μπλέκει πλάνα με  την Kylie να δείχνει τα παπούτσια της με εκπλήξεις σε φαν της (όπως η έκπληξη να πάει με έναν φαν στον χορό του σχολείου του) χωρίς όμως κανένα σενάριο ή σύνδεση μεταξύ τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!