VIRAL

H βασίλισσα Ελισάβετ είναι... γερό ποτήρι

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να είναι 91 ετών, αλλά αυτό δεν την αποτρέπει από το να συνεχίζει να πίνει καθημερινά πολλές μονάδες αλκοόλ. 

Τα τελευταία 24ωρα έγιναν viral δημοσιεύματα που αναφέρουν πως η βασίλισσα Ελισάβετ καταναλώνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Μάλιστα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, που βασίζονται σε παλαιότερες δημοσιεύσεις, συνολικά η Βασίλισσα καθημερινά πίνει τουλάχιστον 4 ποτά την ημέρα και σύμφωνα με τον μετρητή μονάδων αλκοόλ του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS) τα ποτά που καταναλώνει καθημερινά  η βασίλισσα αντιστοιχούν σε 5,8 μονάδες την ημέρα και άρα σε 40,6 μονάδες αλκοόλ την εβδομάδα, ενώ το NHS τονίζει πως κανείς δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 14 μονάδες αλκοόλ ανά εβδομάδα, γιατί πιθανά θα αντιμετωπίσει προβλήματα αλκοολισμού.

Άρα αν αληθεύουν τα στοιχεία για τις καθημερινές συνήθειες της Ελισάβετ, σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας (NHS) η βασίλισσα είναι πολύ γερό ποτήρι!

Τί όμως πίνει κάθε μέρα η βασίλισσα Ελισάβετ;

Το Business Insider συγκέντρωσε δημοσιεύματα σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες της βασίλισσας, και κατέληξε στο ότι πίνει το πρώτο κοκτέιλ πριν το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιλαμβάνει τζιν, Dubonnet, λεμόνι και πάγο. 

Σύμφωνα με τον Independent, στη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος απολαμβάνει πάντα ένα ποτήρι κρασί, ενώ το απόγευμα, η βασίλισσα πίνει ένα dry martini και κλείνει πάντα την ημέρα της με ένα ποτήρι σαμπάνια, συνήθως μάρκας Bollinger, Lanson ή King. 

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της Ελισάβετ, Margaret Rhodes, οι προτιμήσεις της βασίλισσας στα ποτά δεν αλλάζουν ποτέ, αλλά ενίοτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις πίνει και λίγο παραπάνω κρασί ή σαμπάνια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!