GOSSIP

H έγκυος σύντροφος του Cristiano Ronaldo δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά

Η 23χρονη Georgina Rοdriguez ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά και να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί του διάσημου ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo.

O Cristiano έχει ήδη ένα γιο (τον  Cristiano Jr) ο οποίος είναι πλέον 7 ετών, και ο άσσος των γηπέδων ποτέ δεν αποκάλυψε ποιά είναι η μητέρα του. 


Επίσης τον περασμένο μήνα έγινε γνωστό πως ο Ronaldo κατάφερε να αποκτήσει και δύο ακόμη παιδιά, τα δίδυμα Eva Maria και Mateo, τα οποία έφερε στον κόσμο παρένθετη μητέρα η οποία πιθανά ζει στις ΗΠΑ.


Παράλληλα ο Rοnaldo δηλώνει πανευτυχής που περιμένει παιδί και με την σύντροφό του, το μοντέλο Georgina, με την οποία είναι μαζί εδω και περίπου ένα χρόνο.


Τώρα η 23χρονη αποφάσισε να ποζάρει για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, σε εξώφυλλο γνωστού ισπανικού περιοδικού και μας δείχνει όλο καμάρι την κοιλιά της.


Η Georgina μιλώντας στο iHola! είπε πως είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την οικογένεια "αγαπώ τα παιδιά, την φύση και τα ζώα" είπε και δήλωσε πως θέλει να περιστοιχίζεται από πρόσωπα και πράγματα που την εμπνέουν να θέλει να γίνει καλύτερη και έχουν θετική ενέργεια'.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!