WOMEN'S GUIDE

Η Rihanna ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει η νέα της συλλογή μακιγιάζ

Η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna μετά τις άκρως επιτυχημένες κολεξιόν με το δικό της brand "Fenty", αλλά και το λασνάρισμα δικών της παπουτσιών, γυαλιών ακόμα και κοσμημάτων σε συνεργασία με μεγάλους οίκους μόδας, τώρα ετοιμάζει να επεκτείνει τη δράση της και στο μακιγιάζ και τα καλλυντικά.

Η Rihanna εδώ καιρό ετοιμάζει τη δική της σειρά μακιγιάζ και το λανσάρισμα του νέου δικούτ ης brand καλλυντικών που θα φέρει τον τίτλο Fenty Beauty by Rihanna και τώρα επιτέλους μάθαμε πότε θα γίνει η επίσημη κυκλοφορία των νέων προϊόντων μακιγιάζ.


Η εκρηκτική καλλονή από τα νησιά Μπαρμπέιντος ανακοίνωσε μέσω social media πως το λανσάρισμα θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 και πως τα προϊόντα της θα είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο μέσω των καταστημάτων Sephora και Harvey Nichols αλλά και του FentyBeauty.com.


Επίσης η Rihanna φροντίζει να μας δίνει μια πρώτη γεύση για το τί θα δούμε, φορώντας η ίδια τα δικά της προίόντα μακιγιάζ σε δημόσιες εμφανίσεις της και ανεβάζοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media και έτσι ξέρουμε πως η σειρά μακιγιάζ της θα έχει τα πάντα: από κραγιόν και σκιές μέχρι highlighters
 

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jul 25, 2017 at 1:49pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!