MEN'S GUIDE

7 λάθη που κάνει ένας άνδρας και δείχνουν πως είναι ανώριμος στο κρεβάτι

Ο όρος "άνδρας - παιδί" περιγράφει σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, τους άνδρες που δείχνουν μεγάλη ανωριμότητα στις σχέσεις τους και στη σεξουαλική τους ζωή.

Δείτε ποιά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του άνδρα - παιδί

1. Ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του

Ένας άνδρας-παιδί ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του στο κρεβάτι. "Ο εγωκεντρικός, ανώριμος άνδρας νοιάζεται μόνο για τον εαυτό του και πώς θα είναι ευχαριστημένος κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης", λέει ο ειδικός στις προσωπικές σχέσεις και εκπαιδευτής Daniel Amis. Μάλιστα ο ειδικός επισημαίνει πως ο ανώρισμος άνδρας θέλει όλα να γίνουν όπως τα έχει φανταστεί και όταν αυτό δεν συμβαίνει τότε απογοητεύεται και δεν ξέρει πως να το χειριστεί.

2. Αποσπάται συνεχώς η προσοχή του

Αν είστε φυσιολογικοί άνθρωποι είναι αδύνατο να "συνδεθείτε" με έναν ανώριμο άνδρα. Ό,τι κι αν κάνετε, θα βρει τρόπο να κρυφοκοιτάζει στο κινητό του, ή να ανοίξει την τηλεόραση ενώ είστε στο κρεβάτι. Κάτι που είναι εντελώς προσβλητικό. Αλλά αυτά κάνει ο μέσος όρος ενός άνδρα-παιδιού. Είναι στην ευχάριστη θέση να ασχοληθεί για μια ή δύο ώρες, αλλά ποτέ δεν θα είναι πλήρως μαζί σας.


3. Αποφεύγει την επαφή με τα μάτια

Αυτό συνδυάζεται με το γεγονός ότι είναι χαμένος στο διάστημα. Και ενώ εσείς θέλετε να ζήσετε τη στιγμή, προσπαθώντας να "κλειδώσετε" τις ματιές σας, αυτός σκέφτεται πιθανότατα τα κέρδη του από το πόκερ χθες το βράδυ, ή το επόμενο μήνυμα που θα στείλει στους κολλητούς του για τον αγώνα μπάσκετ. Ποιος ξέρει τι κρύβεται στις καρδιές των ανδρών που είναι ακόμα παιδιά;

4. Σκοτώνει τη διάθεση

Ένας άνδρας-παιδί δεν νοιάζεται για τη ρομαντική μουσική τα κεριά και τα λουλούδια πάνω στο κομοδίνο. Ο Amis αναφέρει ολόκληρη λίστα πραγμάτων που μπορεί να κάνει ένας άνδρας-παιδί για να χαλάσει τη διάθεση, όπως "να φιλάει άσχημα,να κάνει ενοχλητικούς ήχους, να σε παρακαλά να κάνεις κάτι, να απαντά στο τηλέφωνο και να μιλάει με τους κολλητούς του κ.ο.κ. Αν έχεις παρατηρήσει αυτά τα σημάδια, λυπούμαστε αλλά έχεις σχέση με έναν ανώριμο άνδρα.

5. Προσπερνά τα προκαταρκτικά

"Σε αυτό το σενάριο, ο άνθρωπος δεν προσπαθεί να ερεθίσει τη γυναίκα για να νιώσει και η ίδια οικεία", λέει ο Amis. "Για το μόνο που νοιάζεται είναι να ικανοποιήσει τον εαυτό του εκείνη την στιγμή." Δεν είναι μόνο θέμα κακών τρόπων, είναι πιθανό να προκαλέσει μια καθόλου ευχάριστη σεξουαλική εμπειρία για εσάς. "Δεν υπάρχουν ερωτικά παιχνίδια, ούτε χάδια και φιλιά", λέει ο Amis. Θέλει το κυρίως πιάτο, χωρίς το ορεκτικό.  Αν δεν ενδιαφέρεται να γίνει αυτό μια ευχάριστη εμπειρία για εσάς, τότε ποιο είναι το νόημα;

 
6. Επισημαίνει τις αδυναμίες σας

Μπορεί να ακούσετε πολύ συχνά "Εεεεεε",  "Τι είναι αυτό;" ή "Τι είναι αυτά; "Ο άνθρωπος-παιδί αναζητά προβλήματα, και θα φανεί πολύ πρόθυμος να κάνει τη γυναίκα να αισθανθεί άσχημα ή άβολα", λέει ο Amis. Αυτό πηγάζει από μια έλλειψη σεβασμού, και μια προβλέψιμη έλλειψη αυτοεκτίμησης που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ανώριμου άνδρα. Δεν διστάζει να σας κάνει να νιώσετε χάλια, προκειμένου να ενισχύσει το δικό του εγώ.

 

7. Είναι υπερβολικά ανασφαλής

Αντί να γνωρίσει το σώμα του και να έρθει στο κρεβάτι με αυτοπεποίθηση (η οποία δεν πρέπει να συγχέεται με αναίδεια), ένας άνδρας-παιδί ενεργεί ανησυχώντας ότι η απόδοσή του είναι βαρετή. Ο Amis λέει ότι ένας άνδρας-παιδί έχει την τάση να λέει πράγματα όπως: "το κάνω σωστά;" "Δεν νομίζω ότι μπορώ να σε ικανοποιήσω", "ξέρω ... Είμαι πάρα πολύ μικρός", "το σώμα μου δεν είναι ελκυστικό" κλπ. Στόχος του; Να σας κάνει να τον κολακέψετε "Λένε πράγματα από ανασφάλεια και γίνονται απολογητικοί", λέει ο Amis, "το οποίο σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα και να προσπαθείτε τους φτιάξετε την διάθεση" .

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!