GOSSIP

Η Cara DeLevingne έκανε το πρώτο της βιντεοκλίπ και έχει πολλές περούκες

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της μουσικό βιντεοκλίπ για το single της  "I Feel Everything" το οποίο σηματοδοτεί και την έναρξη της σόλο καριέρας της στο τραγούδι.

Και σε αυτό η Cara έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας σόουμπιζ, αφού την παραγωγή του κομματιού υπογράφει ο δάσημος μουσικός Pharrell Williams, με τον οποίο η Cara συνεργάζεται και στην καμπάνια του οίκου Chanel για τη νέα τσαντα Gabriele, ενώ στη δημιουργία του βιντεοκλίπ συμμετέχει και ο διάσημος σκηνοθέτης Luc Besson, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας "Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες" στην οποία πρωταγωνιστεί η Cara και η Rihanna.


Βέβαια αυτό που παρατήρησαν πολλοί είναι πως σε αυτό το βιντεοκλίπ η Cara εμφανίζεται με περισσότερες περούκες και από τη Sia ή τη Lady Gaga.

Δείτε το νέο βιντεοκλίπ από το single I Feel Everything, που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της νέας ταινίας του Besson και φυσικά το βιντεοκλίπ έχει και πλάνα από τη νέα ταινία, που μόλις βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!