GOSSIP

Angelina Jolie: "Διαγνώστηκα με παράλυση Bell"

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Vanity Fair η Angelina Jolie, όπου μίλησε για τα πάντα: από το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pitt μέχρι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η Jolie υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο Evgenia Peretz, στο νέο της σπίτι (την πρώην κατοικία του διάσημου σκηνοθέτη Σεσίλ Ντε Μιλ) και η δημοσιογράφος του Vanity Fair γράφει χαρακτηριστικά
"Στο εσωτερικό του η ατμόσφαιρα είναι ευάερη και αποπνέει μία ηρεμία: ανοιχτά παράθυρα, κρεμ κεριά και έπιπλα στο ίδιο χρώμα. Εκείνη βγαίνει από την άλλη πλευρά του σπιτιού και μπαίνει στο δωμάτιο. Έχει τα μαλλιά της λυτά, ελάχιστο μακιγιάζ και φωτεινό δέρμα. Χαμογελά πλατιά, σαν αιθέρια νύμφη.  Όμως όταν αρχίζει να μιλά, συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν είναι αυτή η ουράνια θεότητα. Δεν φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο ή τουλάχιστον όχι εμφανώς. Διηγείται πώς καταφέρνει να αντεπεξέλθει μέσα σε μία τεράστια, άδεια έπαυλη. Μετακόμισε εκεί με τα έξι παιδιά της πριν από μερικές ημέρες. Όχι, δεν διάλεξε αυτό το σπίτι για την λαμπερή ιστορία του ή την αρχιτεκτονική. Απλώς χρειαζόταν έναν όμορφο χώρο γρήγορα, κάπου απομονωμένα και με πολλά δωμάτια. Αυτή η έπαυλη των 25 εκατ. δολαρίων έχει έξι υπνοδωμάτια και δέκα μπάνια" και εξηγεί πως για μήνες η Jolie και τα παιδιά της ήταν με μια βαλίστα στο χέρι και αναζητούσαν ένα όμορφο σπιτικό.


Η κατάστασης της υγείας της μετά το διαζύγιο


Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και «παράλυση Bell», μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», όπως δήλωσε.

«Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η σταρ είπε πάντως πως κατάφερε να το ξεπεράσει με βελονισμό, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο. 

Παραδέχθηκε πλέον ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. «Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά», σημειώνει.

Η ίδια πάντα μιλούσε ανοιχτά για τις περιπέτειες με την υγεία της. Το 2013 είχε γράψει μία ανοιχτή επιστολή στους New York Times για την απόφασή της να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή, αφότου έμαθε ότι φέρει το γονίδιο BRCA-1, έχοντας αυξημένες πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών. Δύο χρόνια αργότερα αποκάλυψε ότι προχώρησε στις επεμβάσεις.

Eπίσης μίλησε για το πόσο δύσκολη είναι η ζωή της τώρα που είναι μόνη και αποκάλυψε πως προσπαθεί να δείχνει δυνατή μπροστά στα παιδιά

"Υπήρξα η ίδια πολύ ανήσυχη για τη μητέρα μου καθώς μεγάλωνα και δεν θέλω τα παιδιά μου να ανησυχούν για μένα. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να κλαις στο ντους και όχι μπροστά τους. Πρέπει να ξέρουν ότι όλα θα πάνε καλά, ακόμη κι αν εσύ δεν είσαι σίγουρη για αυτό" ανέφερε χαρακτηριστικά.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!