GOSSIP

H Rihanna συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας [εικόνες]

Δύο διάσημες κυρίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν για πρώτη φορά χθες στο Παρίσι για καλό σκοπό.

Ο λόγος για τη νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Brigitte Macron, η οποία υποδέχτηκε στο προεδρικό μέγαρο την Rihanna, η οποία και συναντήθηκε με το Γάλλο πρόεδρο.

Η συνάντηση έγινε μετά από μήνυμα που έστειλε μέσω twitter προς τον Emmanuel Macron, τον περασμένο Ιούνιο η Rihanna, στο οποίο τον ρωτούσε για το αν σκόπευε να ασχοληθεί με την οικονομική ενίσχυση της εκπαίδευσης σε αναπτυσσόμενες χώρες.

 

Η Rihanna έχει ιδρύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Clara Lionel και μάχεται για την βελτίωση της εκπαίδευσης και την πρόσβαση σε σύστημα παιδείας για τα παιδιά όλου του κόσμου και αυτή η φιλανθρωπική της δράση της χάρισε και τον τίτλο "Humanitarian of the Year" του Harvard και το νέο προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της.

 

Η Rihanna βρέθηκε στο Παρίσι για την πρόσφατη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Luc Besson "Ο Βαλέριαν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες" στην οποία και πρωταγωνιστεί και συνδύασε αυτό το επαγγελματικό της ταξίδι με την ευκαιρία να προωθήσει το φιλανθρωπικό της έργο.

Φυσικά σχολιάστηκαν και οι στυλιστικές επιλογές των δυο γυναικών, καθώς η 29χρονη Rihanna ντύθηκε πολύ συντηρητικά με ένα γκρι over sized κοστούμι, ενώ η κυρία Macron ήταν πιο casual με ένα λευκό κοντό σακάκι και τζην παντελόνι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!