WOMEN'S GUIDE

Επιστήμονες ανακάλυψαν κατά λάθος ένα νέο sex toy για γυναίκες

Μια ομάδα ερευνητών στο πανεπιστήμιο του Maastricht  στην Ολλανδία έκανε μια σειρά από πειράματα που τελικά αναπάντεχα οδήγησαν στην ανακάλυψη ενός νέου γυναικείου sex toy.

Οι ερευνητές έκαναν μια σειρά από πειράματα στα οποία συμμετείχαν 42 εθελόντριες με μέσο όρο ηλικίας τα 24 έτη, προκειμένου να εντοπίσουν τα όρια και τις συνδέσεις της σεξουαλικής κολπικής ηδονής και της δυσφορίας ή της αίσθησης του πόνου στην ευαίσθητη γυναικεία περιοχή.


Έτσι δημιούργησαν μια ειδική συσκευή η οποία τοποθετούνταν μέσα στο γυναικείο κόλπο και διογκώνονταν, με τη χρήση τηλεκοντρόλ με νερό σε θερμοκρασία ανθρώπινου σώματος, προκειμένου να πιέζει τα τοιχώματα του κόλπου. 


Οι γυναίκες παράλληλα κλήθηκαν να παρακολουθήσουν ταινίες κάθε είδους: από πορνό μέχρι το Forrest Gump και οι ερευνητές κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους.


Όπως αναφέρει ο Independent οι ερευνητές διαπίστωσαν πως τα ποσοστά σεξουαλικής διέγερσης ήταν πολύ πιο αυξημένα όταν γίνονταν χρήση της συσκευής.


Μάλιστα οι γυναίκες δήλωσαν πως αξιολογούν με 7,2 στα 10 το πόσο ηδονική βρήκαν την χρήση της συσκευής με το 0 να αντιστοιχεί σε πολύ επώδυνη και το 10 στο απόλυτα ηδονική.


Όπως αναφέρει το ifl science αυτή δεν είναι η πρώτη μελέτη που δείχνει πως υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην σεξουαλική ηδονή των γυναικών και τον πόνο, αφού το 2015 σε έρευνα που είχε δημοσιευτεί στο Journal of Sexual Medicine, το 30% των γυναικών παραδέχονταν πως αισθάνονταν πόνο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες είναι μόλις 7%.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!