GOSSIP

Οι πρωταγωνιστές του Τιτανικού καλούν έναν υπερτυχερό σε δείπνο

Έχουν περάσει 20 χρόνια από τότε που η ταινία Τιτανικός έσπασε ταμεία και έγραψε ιστορία στο σύγχρονο σινεμά και ακόμα και σήμερα ο έρωτας του Jack και της Rose συγκινεί πολλούς.

Τώρα το πρωταγωνιστικό δίδυμο, οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio και Kate Winslet ανακοίνωσαν πως ένας υπερτυχερός που θα πλειοδοτήσει σε επερχόμενο πλειστηριασμό θα έχει την ευκαιρία, τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο,  να απολαύσει ένα δείπνο μαζί με τους δύο σταρ σε εστιατόριο της επιλογής του στη Νέα Υόρκη.


Ο πλειστηριασμός θα γίνει στο πλαίσιο του ετήσιου φιλανθρωπικού γκαλά που διοργανώνει ο Leonardo DiCaprio στο St Tropez για τις δράσεις του ιδρύματός του.


Όπως αναφέρει το περιοδικό People η ανακοίνωση του  συγκεκριμένου δείπνου ήδη έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και αναμένεται να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα στον πλειστηριασμό που θα γίνει αύριο  26 Ιουλίου.

Μάλιστα μέρος των χρημάτων εκτός από το DiCaprio foundation θα δωθούν και για τις ανάγκες μιας Βρετανίδας μητέρας που προσπαθεί να σώσει την καρκινοπαθή κόρη της, καθώς η Kate Winslet ήδη στηρίζει τον αγώνα της, αλλά και για το ίδρυμα Golden Hat που έχει δημιουργήσει η διάσημη ηθοποιός για παιδιά με αυτισμό.


Στο επερχόμενο γκαλά που και φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πληθώρα celebrities από όλο τον κόσμο, θα εμφανιστεί ζωντανά και ο Lenny Kravitz. 
Για την ιστορία πέρυσι στο αντίστοιχο γκαλά συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 45 εκατομμύρια δολάρια που δώθηκαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!