GOSSIP

Tο κέρινο ομοίωμα της Beyonce είναι σκέτη αποτυχία [εικόνες]

Έξαλλοι έχουν γίνει οι φαν της Beyonce με το κέρινο ομοίωμα της αγαημένης τους σταρ που βρίσκεται σε ένα από τα μουσεία της Μαντάμ Τισό ανά τον κόσμο.

Το επίμαχο κέρνο ομοίωμα της Beyonce βρίσκεται στο μουσείο Madame Tussaud του Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ και έγινε ξαφνικά viral τις τελευταίες ώρες στα social media και ειδικά στο twitter προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους φαν της Beyonce.

Αφορμή στάθηκαν αρχικά τα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοιώματος της Kylie Jenner στο αντίστοιχο μουσείο στο Χόλιγουντ, ένα κέρινο ομοίωμα που κατά γενική ομολογία μοιάζει εκπληκτικά στην 19χρονη Kylie.

 

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει το ίδιο για το ομοίωμα της Beyonce, που όχι μόνο δεν της μοιάζει αλλά πολλοί σχολιάζουν πως θυμίζει περισσότερο κάποια λευκή σταρ όπως η Lindsay Lohan ή Shakira ή η πορνοστάρ Jenna Jameson!

 

Πολλοί θύμωσαν με τους υπεύθυνους του μουσείου που "πέτυχαν" το ομοίωμα της Kylie και όχι της Beyonce και θεώρησαν πως η στάση του μουσείου είναι προκλητική και δείχνει ασέβεια προς την Beyonce.

Ο χαμός που προκλήθηκε ήταν τέτοιος που το Madame Tussaud έβγαλε επίσημη ανακοίνωση όπου εξηγεί πως οι συνεργάτες του κάνουν κάθε φορά ό,τι είναι δυνατό για να κάνουν αληθοφανή ομοιώματα και πως η χρήση έντονου φλας ή μια κακή λήψη μιας φωτογραφίας μπορούν να αλλοιώσουν την πραγματική όψη ενός κέρινου ομοιώματος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!