ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε μεταβολές και θετικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι είτε στην προσωπική-κοινωνική σου ζωή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις χώρο και χρόνο για οτιδήποτε έκτακτο ή απρόβλεπτο κι αν χρειαστεί να προσαρμοστείς έγκαιρα στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην ζωή σου. Ίσως μάλιστα να δεις τελικά... καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.
Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται ως «στρυφνό» ή «δυσπρόσιτο» κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοιά τους! Αντίθετα όμως στα πλαίσια μιας «τακτοποιημένης» σχέσης, τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν ομαλά.


ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να σου φερθούν κυνικά ή «άκομψα» αλλά μην συγχέεις τις εντυπώσεις με την ουσία, αφού τελικά οι ενέργειές τους μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για σένα. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε έξτρα αγορές.
Ερωτικά
Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που διατίθεται να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά συνειδητοποιήσεις ότι παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, έχει και πλευρές που δύσκολα... αντέχεις!


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας» φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να ορίζει τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα πρόσωπο που «κανονικά» θα έπρεπε να σου σταθεί αλλά και να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιους «ξένους», που απλά «σε πάνε»!
Ερωτικά
Η προσωπική σου ζωή ανακτά τις ισορροπίες της και μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καλό θα ήταν μάλιστα να «κλέψεις» χρόνο από τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου για να απολαύσετε τις χαρές της ζωής από κοινού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ό,τι κι αν ασχολείσαι. Εξ άλλου, έτσι κι αλλιώς, η καθημερινότητά σου θα διανθιστεί με απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά και αρκετές εκπλήξεις. Επιπλέον, καλό είναι να προβείς σε αλλαγές, πριν αναγκαστείς να το πράξεις για λόγους «ανωτέρας βίας». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν.
Ερωτικά
Από την στιγμή που θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που προσδοκάς και ότι τα συναισθήματά σου γίνονται αντικείμενο «σκωπτικών» σχολίων, το σοφότερο θα ήταν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, χωρίς περαιτέρω «αναζητήσεις».


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό αναδεικνύει τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου και σε ωθεί να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή τεχνική ή προσέγγιση στην δουλειά σου κι αν μάλιστα καταφέρεις να γίνεις απρόβλεπτος/η, τότε όλο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού είναι... δικό σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που «στον ουρανό το έψαχνες και στην γη το βρήκες» ή να λάβεις μια αποκαλυπτική πληροφορία. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους εμπλουτίζει τις φιλίες σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος/η φρόντισε να «φρεσκάρεις» την σχέση σου, με νέες δραστηριότητες κι ευχάριστες εκπλήξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα στα οικονομικά αλλά και σε «αλλόκοτες» καταστάσεις στις φιλικές σχέσεις σου, όπου αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα... σοβαρά, μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία. Μπορεί ωστόσο να γνωρίσεις κι ένα πολύ «ψαγμένο» άτομο.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός αναδεικνύει τις πιο εγκεφαλικές και πειραματικές τάσεις σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση, ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από πολλές «παραξενιές».


ΖΥΓΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε ωθεί να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, «κόντρα στο ρεύμα» και βέβαια δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως μάλιστα να επέλθει ρήξη σε μια συνεργασία κι όχι με δική σου πρωτοβουλία. Αντίθετα όμως, ενδέχεται να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, οπότε αξίζει να ρισκάρεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό ταλέντο και τις διπλωματικές σου αρετές.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανταποκριθείς σε μια νέα πρόκληση
με «ασυνήθιστα» χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα οι εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να διαχειριστείς μια απρόβλεπτη ή αλλόκοτη συμπεριφορά από τον άνθρωπό σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα που θα ταράξουν την ηρεμία ή την βεβαιότητά σου και καλό είναι να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Από την άλλη πλευρά όμως, θα συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή, σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου, αν κι εσύ αποφασίσεις να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι το ουσιαστικό, όσο κι αν σε... ξενίζουν! Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει νέους ορίζοντες στα οικονομικά σου.
Ερωτικά
Όσο μεγαλύτερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο μεγαλύτερη είναι κι η υποστήριξη που λαμβάνεις από το σύμπαν. Έχε λοιπόν πίστη στις δυνατότητές σου και τόλμησε να ζητήσεις όλα αυτά που έχεις στερηθεί ή έχεις βάλει «στην γωνία» για «λόγους ανωτέρας βίας».


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το πρόβλημα είναι απλά «να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», κρατώντας τελικά πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον λόγια! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε ωθεί να ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ως «εξεζητημένες». Επιπλέον, στα οικονομικά σου θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη.
Ερωτικά
Η Σελήνη και η Αφροδίτη στον «οίκο» των σχέσεών σου σε κάνουν πολύ πιο ανήσυχο και... πρόθυμο/η στους ποικίλους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε... όλα καλά, σε διαφορετική περίπτωση όμως, πρόσεξε μην εκτεθείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά
Μακάρι να εξελίσσονταν όλα σύμφωνα με τις προβλέψεις ή τις εκτιμήσεις των «ειδικών», ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού σου επισημαίνει ότι... δεν είναι έτσι, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές ατόμων, που «κανονικά» θα έπρεπε να αντιδράσουν αλλιώς. Αντίθετα βέβαια, μπορεί και να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι σε ανταγωνίζεται. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό θέλει! Αφέσου λοιπόν στην ροή και το απρόβλεπτο, αφού κάθε προσπάθειά σου να συντηρήσεις μια «νορμάλ» κατάσταση θα πέσει στο κενό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε ωθεί να αναδείξεις το «αιρετικό» πνεύμα σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, μάλλον θα διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ωφεληθείς στην περίπτωση που ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή απλά επιθυμείς να πειραματιστείς δοκιμάζοντας νέες φόρμες ή συνταγές. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και η Αφροδίτη στους Διδύμους φροντίζουν για την διασκέδασή σου!
Ερωτικά
Όπου κι αν σταθείς, όσο κι αν τρέξεις να του ξεφύγεις, ο έρωτας θα έρθει να σε συναντήσει! Από εκεί και ύστερα, είναι καθαρά δικό σου θέμα το πώς θα το χειριστείς. Συμβουλή; Απόλαυσε αυτό που σου προσφέρεται στο τώρα κι όσο για το αύριο... έχει ο θεός!


ΙΧΘΥΕΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείο και όλη αυτή η κινητικότητα μόνον καλά θα φέρει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να συνδέονται τόσο με τα οικονομικά σου, όσο και με αγαπημένα σου πρόσωπα. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας όσους/ες σε θεωρούν δεδομένο/η.
Ερωτικά
Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς, ίσως βιώσεις κάτι που θα σε κάνει να αλλάξεις τις απόψεις σου για τις σχέσεις αλλά και το σεξ! Και βέβαια μην απορήσεις αν σου γίνει μια «σκανδαλώδης κρούση».

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!