GOOD LIFE

Billboard: H λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς του 2016

Κάθε χρόνο το γνωστό μουσικό περιοδικό Billboard ανακοινώνει τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους μουσικούς της προηγούμενης χρονιάς με βάση τα έσοδα από τις live εμφανίσεις τους, τις περιοδείες και τις συναυλίες τους αλλά και τις πωλήσεις δίσκων. Και η λίστα έχει πολλές εκπλήξεις.

Στην κορυφή της λίστας για το 2016 βρέθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η Beyonce με έσοδα που άγγιξαν τα 62.1 εκατομμύρια δολάρια, από τα οποία η μερίδα του λέοντος προέρχεται από τις εισπράξεις της Formation περιοδείας της.


Aκολουθούν οι Guns N' Roses, οι οποίοι βρέθηκαν στη δεύτερη θέση με 42,3 εκατομμύρια δολάρια, κυρίως χάρη στην περιοδεία τους που έκαναν το 2016 και η οποία συνεχίζεται και φέτος. Μάλιστα αυτή η περιοδεία ξεκίνησε ως ένα απλό secret show - reunion σε έναν μικρό συναυλιακό χώρο στο Λος Άντζελες, μετά άρχισαν να κλείνονται τα gigs το ένα μετά το άλλο και μέσα σε ένα χρόνο αυτό το tour τους έκανε πλουσιότερους κατά 41 εκατομμύρια δολάρια!

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ένας ακόμη μουσικός θρύλος, ο Brce Springstreen με 42,2 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε από την περιοδεία του. 

Ακολουθεί ο Drake με  37.3 εκατομμύρια δολάρια και η Adele με 37 εκατομμύρια δολάρια, ενώ την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Coldplay, o Justin Bieber, o τραγουδιστής της κάντρι Luke Bryan, o Kanye West και ένας ακόμη μουσικός της κάντρι, ο Κenny Chesney.


Μπορείτε να δείτε εδώ όλη τη λίστα του Billboard και θα δείτε πως περιλαμβάνει από μουσικούς θρύλους όπως ο Paul McCartney, η Barbra Streizand και ο Billy Joel μέχρι συγκροτήματα όπως οι Metallica, οι Trans -Siberian Orchestra και οι Twenty One Pilots, αλλά και οι Black Sabbath. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!