ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τρίτης 18 Ιουλίου 2017

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή από το Λέοντα την Τρίτη 18 Ιουλίου φαίνεται να δημιουργεί ένα κλίμα απόλυτου τρόπου σκέψης και έκφρασης ειδικά στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο, που είναι σε θέση να φέρει στο προσκήνιο προστριβές.

ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια απρόσμενη «ανακατωσούρα» στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τόσο τις μετακινήσεις σου, όσο και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση καλά θα κάνεις να την αποδεχθείς. Επιπλέον, είναι πιθανόν να «φουντώσει» η καταναλωτική σου διάθεση, μην βιαστείς όμως να αγοράσεις κάτι που μπορεί να σου προσφερθεί και ως δώρο. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρομπορεί να σου φέρει ένα έκτακτο έσοδο.
Ερωτικά
Η ημέρα διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά κι αν μπεις στην διαδικασία μιας νέας σχέσης σίγουρα… δεν θα το μετανιώσεις! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να απολαύσεις με το ταίρι σου περισσότερες όμορφες στιγμές και τα πλεονεκτήματα του «ευ ζην».


ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση και να ξεδιπλώσεις τις πρακτικές αρετές σου ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας. Και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κτητικότητά σου, αφού μπορεί να δημιουργήσεις αρνητικές εντυπώσεις στους άλλους. Εξ άλλου το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί τα εργασιακά αλλά και τα οικονομικά σου προσφέροντάς σου «διακριτές» ευκολίες, οπότε άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και δεν θα χάσεις!
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση, σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο» αλλά ίσως τελικά να σε εκθέσουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία προάγει την κοινωνική σου ζωή και είναι πιθανόν να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς ή απλά συγκροτούν μια διασκεδαστική παρέα. Επιπλέον σε κάνει μεν αρκετά πιο… επιπόλαιο/η αλλά και τυχερό/η στις επιδιώξεις σου, ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες ή ευκολίες που δεν έρχονται κάθε μέρα! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σου ζητά να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου, αφού είναι κρίμα να χάσεις το «πάρτι» εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φροντίζει ώστε να σου έρθουν όλα βολικά και το μόνο που σου απομένει είναι να μην «χαραμίσεις» το πλεονέκτημα σου με μια «δεύτερη» επιλογή! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε αναμένονται περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές με το ταίρι σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει είτε μια απότομη μεταβολή στην ζωή σου, είτε κάτι ξαφνικό που θα σε «σοκάρει». Παράλληλα βέβαια και μπροστά στην όποια δυσκολία, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε καλεί να αναζητήσεις στήριξη και καταφύγιο στην οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να ωφεληθείς σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα αλλά και να σου αποκαλυφθεί ένα προσωπικό μυστικό. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύροανανεώνει τις φιλίες σου και σου προσφέρει λύσεις μέσα από την ένταξή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Σήμερα ίσως γίνεις εξαιρετικά… ανήσυχος/η ή επιρρεπής στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, φρόντισε να μην εκτεθείς με επιπόλαιες κινήσεις, αφού και από την «άλλη» πλευρά οι διαθέσεις είναι κυμαινόμενες. 


ΛΕΩΝ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανόν να σε φέρει ενώπιον προκλήσεων που θα σε βγάλουν μεν από την ησυχία σου αλλά η επιτυχής αντιμετώπισή τους θα προσθέσει πολλούς «πόντους» στο ενεργητικό σου. Ίσως μάλιστα να τιμηθείς με μια διάκριση ή ένα πιο… χειροπιαστό όφελος. Επιπλέον, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλει σε μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με πολλές γνωριμίες, που σίγουρα χρειάζονται… αξιολόγηση, ώστε να αποφύγεις τα «παράσιτα». Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για αγορές ειδών ένδυσης και αξεσουάρ.
Ερωτικά
Ο Δίας στον Ζυγό ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου και σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα πράγματα πιο… χαλαρά! Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις προβληματιστεί από πρόσφατες εξελίξεις, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου, ενώ αν σκοπεύεις να ζητήσεις μια χάρη ή βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο, έχεις αυξημένες πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου και μάλιστα εύκολα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με σκοπό να διευθετήσεις ποικίλες υποθέσεις, αλλά ακόμη κι αν «χαθείς» κάπου προσωρινά, το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να μάθεις μια χρήσιμη τεχνική.
Ερωτικά
Άλλο τα επαγγελματικά κι άλλο τα προσωπικά! Αν λοιπόν αναζητάς μια «ποιοτική» σχέση που θα σε «γεμίσει» συναισθηματικά, απλά δεν είναι η… ώρα της! Αντίθετα όμως μπορείς να περάσεις όμορφα με ένα πρόσωπο που είναι πρόθυμο να σου προσφέρει πολλά, χωρίς να υποχρεώνεσαι σε κάτι.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική ρήξη ή ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Κατά τα άλλα όμως, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία σε «εφοδιάζει» με τύχη και μεγαλύτερες ευκολίες, γι’ αυτό να… αισιοδοξείς! Επιπλέον, είναι πιθανόν να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να σου προταθεί ένα ταξίδι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί ή δραστική παρέμβαση σου, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια επερχόμενη ζημιά.
Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα αλλά πέρα από την βελτίωση της ψυχολογίας σου μπορεί να υπάρξει και κάτι πιο «χειροπιαστό» στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αρκέσου στις… φιλοφρονήσεις!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σου επισημαίνει ότι για να γίνουν οι δουλειές σου σωστά, θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις και τους «άλλους» στο πλάνο σου. Επιπλέον, σε καλεί να «δέσεις» με τους σωστούς όρους μια συνεργασία, χωρίς ωστόσο να θεωρήσεις τα πράγματα οριστικά, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας θα υπάρξουν διακυμάνσεις και εναλλαγές των δεδομένων. Παράλληλα, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία μπορεί να συμβάλλει στην αποκάλυψη ενός μυστικού αλλά και στην βελτίωση των οικονομικών σου, μέσω μιας «κρυφής» πηγής.
Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε συναισθηματικές «προκλήσεις» και μεταξύ άλλων μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια υπόθεση που θεωρούσες «τελειωμένη» αλλά από ότι φαίνεται υπάρχουν ακόμη κάποια κενά ή… απορίες που πρέπει να καλυφθούν!


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία αναδεικνύει την… τύχη σου και προάγει την κοινωνική σου ζωή, ίσως μάλιστα γνωριστείς με ένα πρόσωπο που θα συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Μάλιστα, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε τροφοδοτήσει με άτομα πρόθυμα να σου παράσχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ εσύ θα… κάθεσαι! Επιπλέον, η ημέρα είναι πολύ καλή για την έναρξη μιας συνεργασίας. Ωστόσο, ενδέχεται να ασχοληθείς και με την υγεία ή την διατροφή σου με αφορμή μια μικρή, όσο και περαστική αδιαθεσία.
Ερωτικά
Το κλίμα στις σχέσεις σου είναι εξαιρετικά θετικό, αφού όλοι… δουλεύουν για σένα! Αν λοιπόν έχεις κάτι «στα υπόψη», μην διστάσεις να κάνεις τις κινήσεις σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «ξεπορτίσεις» με το ταίρι σου, προς αναζήτηση κι άλλων απολαύσεων. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο Άρη-Ουρανού μπορεί να σε αιφνιδιάσει… δυσάρεστα, ιδιαίτερα σε προσωπικά ή οικογενειακά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία συμβάλλει θετικά στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε συνδέεται με τα εργασιακά σου και το μόνο που σου απομένει είναι να «αρπάξεις» τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, χωρίς να «ψειρίσεις» πολύ τα πράγματα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύροσου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Ο Άρης και η Σελήνη δημιουργούν «αναταράξεις» στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να σε κάνει να καταλάβεις περισσότερα για τις πραγματικές ανάγκες ή επιθυμίες σου και να απορρίψεις οτιδήποτε δεν σε αντιπροσωπεύει. Καλό είναι όμως να μην λάβεις σήμερα οριστικές αποφάσεις.   


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη όσο και αναγκαία φιλοξενία, είτε σε απρόβλεπτες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με γνωστούς ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, το τετράγωνο Άρη-Ουρανού σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στον χειρισμό ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Αφροδίτης-Δίαευνοεί τόσο τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου, όσο και γενικότερα τις προσωπικές υποθέσεις σου.
Ερωτικά
Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή για σένα, αν μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο… εμφατικές! Δεν αποκλείεται βέβαια να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα. 


ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα εργασιακά και τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια βοήθεια που θα σου λύσει τα χέρια. Ωστόσο, με την Σελήνη να βρίσκεται στον 3ο φυσικό «οίκο» σου, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε λοιπόν να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και «σχολαστικές» λεπτομέρειες, που απλά θα σε καθυστερήσουν, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που έχουν πραγματική αξία για σένα.
Ερωτικά
Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει σε σημείο να… μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου! Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι ακόμη κι αν η «κοινή» λογική λέει ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις, στην περίπτωση σου μπορεί να γίνει μια εξαίρεση! 
Πηγή: astrology.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!