GOSSIP

H Madonna συγκίνησε με το λόγο της στα εγκαίνια παιδικού νοσοκομείου

Η Madonna κατάφερε επιτέλους να υλοποιήσει ένα μεγάλο της όραμα και εγκαινίασε το παιδικό νοσοκομείο που το ίδρυμά της Raising Malawi έχτισε.

Και μάλιστα η Madonna αποφάσισε να δώσει στο νοσοκομείο το όνομα της υιοθετημένης κόρης της Mercy. James

Στα εγκαίνια η Madonna είχε μαζί της την 11χρονη υιοθετημένη κόρη της Mercy James και τον επίσης 11χρονο υιοθετημένο γιο της David, καθώς και τα 4χρονα δίδυμα που πρόσφατα υιοθέτησε ( η Esther και η Stella), αλλά και το γιο της Rocco. Η μόνη που απουσίαζε ήταν η κόρη της Λούρδη.


Στα εγκαίνια η Madonna έβγαλε μια συγκινητική ομιλία όπου εξήγησε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να υιοθετήσει την Mercy James και αργότερα τον David.
H Madonna είπε πως πριν από 8 χρόνια όταν πρωτοείδε τα δύο παιδιά (ήταν και τα δύο άρρωστα, η κόρη της με μαλάρια και ο γιος της με πνευμονία) αμέσως τα πήρε αγκαλιά και τους υποσχέθηκε να τα φροντίσει.


Όμως επειδή τότε είχε πάρει διαζύγιο από τον σκηνοθέτη Guy Ritchie, ο δικαστής έκρινε πως δεν ήταν ικανή για να υιοθετήσει μόνη της τα παιδιά.


Και η Madonna συνέχισε με το να εξηγεί τον αγώνα που έδωσε για να υιοθετήσει τα παιδιά της και πόσο περήφανη νιώθει για αυτά.


Δείτε εικόνες και βίντεο που η ίδια ανέβασε στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!