MEN'S GUIDE

6 χαρακτηριστικά των ανδρών που είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία

Σύμφωνα με μελέτες και στατιστικές έρευνες και δημοσκοπήσεις οι άνδρες που έχουν αυτά τα έξι χαρακτηριστικά και ιδιότητες είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία.

Η λίστα δημοσιεύτηκε σε πρόσφατο άρθρο της NY Post και βασίζεται σε πορίσματα πολλών ερευνών και γκάλοπ.

1. Οι ψηλοί

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε για το site γνωριμιών Illicit Encounters, οι ψηλοί άνδρες (με ύψος άνω του 1,77μ) έχουν στατιστικά πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν έναν παράνομο δεσμό. Αυτό πιθανά ερμηνεύεται γιατί έχουν περισσότερες προτάσεις από γυναίκες που έλκονται από τους ψηλούς.

2. Όσοι είναι στα 29, 39, 49 κ.ο.κ. έτων 

Έρευνα έδειξε πως το έτος πριν την αλλαγή δεκαετίας είναι αυτό στο οποίο οι περισσότεροι άνδρες δηλώνουν πως αναζητούν το νόημα στη ζωή τους και συχνά αυτή η αναζήτηση συνδέεται και με απιστία

3. Όσοι κάνουν ομαδικά αθλήματα

Στατιστική μελέτη στις ΗΠΑ έδειξε πως οι αθλητές που συμμετέχουν σε ομαδικά σπορ συχνά χρησιμοποιούν τις προπονήσεις και τις αθλητικές τους υποχρεώσεις ως άλλοθι για να κάνουν απιστία, με τους παίκτες του ράγκμπι να είναι πρώτοι στη λίστα με τους πιο άπιστους αθλητές.

4. Οι άνδρες που το επάγγελμά τους σχετίζεται με τα οικονομικά

Σύμφωνα με ερωτηματολόγια του site γνωριμιών Victoria Milan, γυναίκες που έκαναν απιστία δήλωσαν τί επάγγελμα είχαν οι άνδρες με τους οποίους έκαναν παράνομο δεσμό και στην κορυφή της λίστας βρέθηκαν οι τραπεζίτες και οι χρηματιστές.

5. Άνδρες με μούσια και μουστάκια

Μελέτη του  Eva video social network έδειξε πως οι άνδρες που έχουν τρίχες στο πρόσωπο (αξύριστοι, με μούσια, μουστάκια κ.λπ.) στατιστικά κάνουν πιο συχνά απιστίες σε σύγκριση με όσους είναι ξυρισμένοι. Η ίδια μελέτη έδειξε πως οι αξύριστοι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς και στο να διαπράξουν κλοπή.


6. Άνδρες με τατουάζ
Σε μελέτη του site γνωριμιών Victoria Milan οι άνδρες με τατουάζ εμφανίζονταν να έχουν μεγαλύτερες στατιστικές πιθανότητες να κάνουν απιστία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!