VIRAL

Οι μαμάδες που κάνουν piercing σε μωρά προκαλούν οργή στα social media

Πόσο ηθικό είναι να βασανίζεις ένα μωρό και να το ταλαιπωρείς για να του τρυπήσεις τα αυτιά ή να του κάνεις piercing; Αυτό το ερώτημα έχει γίνει hot θέμα συζήτησης στα social media τις τελευταίες μέρες, με αφορμή δύο viral posts.

Αρχικά την οργή προκάλεσε ένα βίντεο που έδειχνε μια μητέρα να έχει πάει την λίγων μηνών κορούλα της σε ένα piercing studio για να της τρυπήσει τα αυτιά. Το βίντεο γυρίστηκε στις ΗΠΑ και προκάλεσε οργισμένα σχόλια χιλιάδων χρηστών των social media, που βρήκαν απαράδεκτη τη συμπεριφορά της μητέρας και κάποιοι απαιτούσαν ακόμα και τη σύλληψή της!


Ωστόσο δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει το piercing σε μωρά ή ανήλικα, αν υπάρχει γονική συναίνεση, άρα δεν υπάρχει καμία παράνομη πράξη στο επίμαχο βίντεο.

Και ενώ ο  χαμός με αυτό το βίντεο δεν λέει να κοπάσει ένα νέο post στο Facebook έριξε λάδι στη φωτιά και ξαναφούντωσε τη διαδικτυακή συζήτηση για το κατά πόσο είναι σωστό το piercing σε μωρά.

Όπως αναφέρει το USA Today το νέο post το ανέβασε πριν από λίγες μέρες η Enedina Vance, και έδειχνε το μωρό της (και πάλι κοριτσάκι) με piercing στο μάγουλο ενώ η μαμά είχε γράψει μεταξύ άλλων σχολιάζοντας τη φωτογραφία πως πως "εγώ είμαι ο γονιός της, είναι το παιδί μου, εγώ την έφτιαξα και εγώ θα αποφασίζω για αυτή μέχρι να γίνει 18. Μου ανήκει!". 


Αυτό το ποστ προκάλεσε χιλιάδες νέα οργισμένα σχόλια και τελικά η μητέρα έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πει πως η φωτογραφία είναι ψεύτικη και την έφτιαξε στο photoshop και πως το σχόλιό της είχε χιουμοριστική και καυστική διάθεση και πως ήθελε απλά να πει πως το piercing σε μωρά δεν διαφέρει π.χ. από την περιτομή που κάνουν σε αγοράκια.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!