WOMEN'S GUIDE

Τα πάντα για το μακιγιάζ της συλλογής DIOR Haute Couture Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017-2018

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, δημιούργησε ένα διακριτικό αποτέλεσμα nude μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα στην απελευθερωμένη εικόνα γυναικείας ομορφιάς που είχε οραματιστεί η Maria Grazia Chiuri για τη συλλογή DIOR: Συλλογή Haute Couture Φθινόπωρο – Χειμώνας 2017-2018  που έλαβε χώρα στο Hôtel National des Invalide
 

Όπως εξηγεί ο Peter Philips, «αυτή η ατρόμητη, περιπετειώδης γυναίκα νιώθει οικεία σε όποιο μέρος του κόσμου και αν βρίσκεται. Είναι μια εξερευνήτρια που διασχίζει τις 5 ηπείρους και διακρίνεται από μια θαυμάσια, γυμνή, ελαφρώς ατίθαση και ανεπιτήδευτη ομορφιά. Αγαπά την κίνηση και την ταχύτητα, τα ταξίδια και τις ανακαλύψεις. Ενσωματώνει το πνεύμα Dior που από την αρχή της δημιουργίας του Οίκου πριν από 70 χρόνια αναπτύχθηκε απίστευτα γρήγορα σε διεθνές επίπεδο ».

MAKIΓΙΑΖ

Επιδερμίδα
Ο Peter Philips υπογραμμίζει ότι «μια φωτεινή, nude επιδερμίδα απαιτεί έναν «έξυπνο» συνδυασμό προϊόντων και επαγγελματικότητα για διάφανο αποτέλεσμα. Για φυσικό αποτέλεσμα, η πρόκληση έγκειται στη δημιουργία μιας τέλειας επιδερμίδας που δίνει την εντύπωση ότι μόλις γύρισε από μια εκδρομή στον καθαρό αέρα.Πέτυχα αυτό το φρέσκο φωτεινό look εφαρμόζοντας στην επιδερμίδα είτε Diorskin Forever Fluid Foundation είτε Diorskin Forever Extreme Control Compact Foundation ανάλογα με τον τόνο του δέρματος. Μερικές πινελιές Diorskin Forever Undercover Concealer χάρισαν μια ελαφριά και απαλή διόρθωση. Τέλος, στα μάγουλα πρόσθεσα ένα ελαφρύ πέπλο από DiorBlush Contour & Light n ° 001 καθώς και μια πινελιά από Diorskin Nude Air Luminizer n ° 001, το οποίο προσφέρει μια ανεπαίσθητη λάμψη στα τμήματα του προσώπου που φωτίζονται από τον ήλιο ».

Μάτια
Ο Peter Philips εξηγεί: «Ελαφρώς υπογραμμισμένα, τα μάτια είναι έτσι βαμμένα ώστε να δημιουργήσουν λεπτές αποχρώσεις. Το βλέφαρο είναι χρωματισμένο εξαιρετικά ανάλαφρα με μια βερικοκί-nude απόχρωση με το νέο Metalizer Eyes & Lips n ° 528 Platine Fusion. Το Metalizer Eyes & Lips n ° 678 Bronze Tension χαρίζει μια ελαφριά ένταση στα μάτια εφαρμόζοντάς το ανεπαίσθητα στη ρίζα της βλεφαρίδας. Τα φρύδια, που αποτελούν σημαντικό στοιχείο αυτού του look, αποκτούν έντονο στυλ σε αντίθεση με την απλότητα της επιδερμίδας. Τα τόνισα με το DiorShow Brow Styler και στη συνέχεια τα σταθεροποίησα με το καινούριο ελαφρώς χρωματισμένο ζελ, Diorshow Bold Brow, το οποίο χαρίζει ένα λίγο ατίθασο αποτέλεσμα ».

Χείλια
«Τα χείλη ήταν φυσικά, προετοιμασμένα με Lip Sugar Scrub και Lip Maximizer και στη συνέχεια ενυδατώθηκαν με Lip Glow n ° 001».
 
Νύχια
«Τα νύχια ήταν επίσης φυσικά και ανεπιτήδευτα. Προετοιμάστηκαν με Abricot Base Coat και Abricot Gel Coat ».

Μαλλιά

Δημιουργημένα από τον Guido Palau, τα μαλλιά είχαν μια ρομαντική εμφάνιση, μακριά, ελαφρώς κυματιστά και  τραβηγμένα πίσω σε μια χαμηλή αλογοουρά στο ύψος του αυχένα.
 

Haute-Couture Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017-2018, Dior show Backstage
Το μακιγιάζ Dior δημιουργήθηκε και εφαρμόστηκε από τον Peter Philips.
Φωτογραφία: Vincent Lappartient για λογαριασμό του Christian Dior Parfums
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!