GOOD LIFE

Ένας πύργος ελέγχου αεροδρομίου μεταμορφώθηκε σε... διαμέρισμα [βίντεο]

Συνήθως το να ξεμείνεις και να περιμένεις σε ένα αεροδρόμιο είναι τρομερά κουραστικό. Αν όμως μένεις μέσα σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στον πύργο ελέγχου τότε η εμπειρία γίνεται μοναδική!

Η εταιρεία ενοικίασης ακινήτων HomeAway, η οποία πριν απο μήνες είχε στήσει ένα διαμέρισμα μέσα στον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, τώρα προσφέρει σε 5 υπερτυχερούς τη δυνατότητα να βιώσουν την εμπειρία του να ζήσουν σε ένα διαμέρισμα που στήθηκε στον πύργο ελέγχου τους αεροδρομίου Arlanda στη Στοκχόλμη της Σουηδίας.

Οι τυχεροί θα περάσουν ένα 4ημερο ταξίδι στη Σκανδιναβία και θα μπορούν να έχουν μαζί και τρεις φίλους τους και εκτός από τη διαμονή στον πύργο ελέγχου θα μείνουν και σε ένα άλλο διαμέρισμα της HomeAway το οποίο οι ίδιοι θα επιλέξουν σε όποια σκανδιναβική πόλη θέλουν (Στοκχόλη, Κοπεγχάγη, Όσλο ή Ελσίνκι).


Πάντως τις εντυπώσεις στον #HomeAwayArlanda διαγωνισμό κλέβει το διαμέρισμα το οποίο σχεδίασε η διάσημη designer Cilla Ramnek και το οποίο προσφέρει πραγματικά πανοραμική θέα στο αεροδρόμιο, ενώ μολονότι έχει εμβαδό μόλις 35 τετραγωνικών μέτρων, είναι εφοδιασμένο με τα πάντα: ακόμα και με κουζίνα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!