GOSSIP

Αυτό το ρούχο που φόρεσε η Pippa στο Wimbledon προκάλεσε σχόλια [εικόνες]

Η Pippa Middleton πήγε ξανά για να παρακολουθήσει αγώνες τένις στο Wimbledon, αλλά αυτή τη φορά προκάλεσε σχόλια με τις στυλιστικές της επιλογές.

Η αδελφή της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία πρόσφατα έκανε ένα μεγαλειώδη γάμο με τον James Matthews, αποφάσισε να φορέσει ένα πρασινωπό φόρεμα και να πάει στο τουρνουά μαζί με τη μητέρα της Carole για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Andy Murray.


Και μπορεί το έξωμο φόρεμα να έχει μήκος μέχρι και κάτω από το γόνατο και κλασική γραμμή, αλλά πολλοί βρήκαν υπερβολικό το ντεκολτέ και κάποιοι το χαρακτήρισαν ακόμα και ανάρμοστο.
Η Telegraph εξηγεί πως μπορέι επίσημα να μην υπάρχει dress code στο Wimbledon αλλά στο συγκεκριμένο τουρνουά και ειδικά στο Centre Court "εμφανίσεις με σορτσάκι ή βρώμικα αθλητικά παπούτσια ή με σκισμενα τζην δεν επικροτούνται" για το κοινό ενώ ακόμη πιο αυστηροί είναι οι κανόνες για τις εμφανίσεις των παικτών.


Σε αυτό το πλαίσιο η εμφάνιση της Pippa θεωρήθηκε προκλητική.
Πάντως η Pippa και η μητέρα της παρά τη συγγένειά τους με την Kate Middleton δεν κάθισαν στα βασιλικά θεωρεία αλλά σε απλές θέσεις στις κερκίδες.


Αξίζει να σημεικωθεί πως λίγες μέρες πριν η Pippa εδίχε πάει ξανά στο Wimbledon και τότε είχε ενθουσιάσει τους πάντες με το δαντελένιο φόρεμα που είχε φορέσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!